bilseydim sormama gerek kalmazdı değilmi bilgisayardan özellikle anakarttan anlamıyorum
Yalnız sakin ... Anladın umarım..
Sistemi ilk açtığında "delete" tuşuna basarak biosa girebilirsin. Bios menüleri arasıdan bak bakalım oc menüsü varmı. Muhakkak vardır. biraz kurcala bakalım. Her anakartta isimleri farklı farklı o yüzden şu şekilde yazar diyemiyorum ki. Aynı anakartı kullanan birisi muhakkak vardır ama fark edemedi arkadaşlar herhalde.. Sen bir bakta elimizden geleni yaparız inşallah.
Biostar TA690G RS690-SB600 828 Bios/x2 4400+ 2.3@2,8 Ghz 1,25v./2*1 Corsair Xms2 675@805 Mhz 4-4-4-12-19 1T 1.9 v./Palit HD 2600 Pro Sonic 600@700-1400@1600 ddr3/Thermaltake Blue Orb II/Samsung 250gb Hdd/Feel Hurricane Gümüş/Be Quiet 450w Psu/Asus Dvd Rw/Samsung 740N Lcd/Creative İnspire 4400 4+1/Hp 1410 PSC
Anakart güzel diyebilirim, 3 kuruşa 5 köfte olmaz. O paraya ancak öyle anakart alınabilir. Güle güle kullan.
"Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Herkese Slm. Arkadaşım bu ana karttan bende aldım ve yaklaşık 1 aydan fazla dır kullanıyorum. Çok memnunum fakat bende overclock yapmak istedim ve biosa girdiğimde CPU ayarları kilitli ve değiştiremedim. Biosu güncelledim belki olur diye fakat yine olmadı ve artık başka program arayışı içine girdim bakalım başara bilecemmi. Sanada allah kolaylık versin, çünkü daha biosla alakalı bişey bilmediğin için. Ama bu anakart süper gerçekten..
Ben de bu anakartı almayı düşünüyordum ama kafam karıştı,asus'un bios sorunu varmış galiba,onun yerine MSI alsam nasıl olur ki? Kuracağım sistem;
AMD Phenom Quad Core 9950 Sapphire ATI HD3870 512 mb 256 bit DDR4 Kingston 2gb 1066Mhz DDR2 HyperX ram. Bu sisteme M3A kadar ucuz ama daha iyi olan bir anakart önerebilecek var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QYPCGAQ -- 22 Ağustos 2008; 13:42:48 >
Merhaba; M3a serisinde lan driver ile ilgili bir uyumsuzluk olduğu ve bunun sistem performansını etkilediği doğrudur. Bunun için bios update ve ww.asus.com adresinden son sürüm lan driver kullanmanız gerekir. Bunların dışında gayet güzel bir anakarttır. Hayırlı olsun.
bu kartın yerine biostar t770 a2+ çok daha iyi bir eçim olurdu üstelik oc potansiyeli çok iyi ve full katı kommnstör ayrıca fiyatları da aşağı yukarı aynı seviyede
bu kartın yerine biostar t770 a2+ çok daha iyi bir eçim olurdu üstelik oc potansiyeli çok iyi ve full katı kommnstör ayrıca fiyatları da aşağı yukarı aynı seviyede
Dediğiniz ürün biostar TA770 (AMD 770, GLAN, SATA, RAID,AM2+)midir acaba?Aklımda yer alan yalnızca iki sorun var anakart ve ekrankartı,ekrankartı da GT8800 mü HD3870 mi karar veremedim.Gerçi GT8800'e vereceğim paraya biraz daha katar HD4000 serisinden bir kart alırım:)
Merhaba; M3a serisinde lan driver ile ilgili bir uyumsuzluk olduğu ve bunun sistem performansını etkilediği doğrudur. Bunun için bios update ve ww.asus.com adresinden son sürüm lan driver kullanmanız gerekir. Bunların dışında gayet güzel bir anakarttır. Hayırlı olsun.
valla atherosun sitesinden indirdim asus daki beta diye
ama hala kasıntı var
özellikle dosya kopyala veya yapıştır demek işkence resmen