Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Anakartım çok mu sıcak?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Anakartım çok mu sıcak? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Sunaoğlu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Temmuz 2008; 0:07:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Fan stok fandır.sıcklık bana biraz yüksek gibi geldi acaba anakarttaki güney ve kuzey köprülerinin pasif sogutucularına temasla alakalı bir durum olabilir mi montaj ederken az sağ sol yapmıştı.

saygılar.

kafama hayat düştü
_H@Z@R_

8 Temmuz 2008; 0:32:13 

senin anakart iyiymiş yine benimki sıcaklar tam baslamadan bile 58 diyodu oyundan cıkar cıkmaz suan pc de oyun oynuyo olsam kac olurdu acaba... evde olsam test ederdim kuzeye fan takmam lazım koskoca ds4 sogutucusu sogutamıyo... ama bukadar fazla olması ekran kartındandır kesin cünkü vmod yaptım karta oyunlarda 86 larda ve kuzey köprüsüne cok takın ayrıca kartın arkasıda cok kötü ısı yayıyo bu yüzden kuzey cok ısınıyo

intel6420@3.6ghz(1.424v)/Zalman 9700NT/2gb team extreem 800mhz@1128mhz(5-5-5-15)/gigabyte p35 ds4/sparkle8800gts 320mb(648/1674/2106)/be quiet! BQT Straight Power E5-700W/2x250 GB Seagate...410AS/feel hurricane 1
Sunaoğlu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Temmuz 2008; 0:39:20 

kuzeydeki sıcak havayı alsın diye kasanın yanına fan taktım hiç değişiklik olmadı.fan bi de cok ses yaptı çıkardım bende.sıcak ama hiç olmazsa sessiz

kafama hayat düştü
OGUZ KAGAN

8 Temmuz 2008; 1:49:13 

bana gore sıcak geldı ya benım oyundan hemen cıkıp baktıgımda 45 derece oluyo en fazla hatta su an nette gezıyorum ve sıcaklıgı 35 derece ama benım işlemci cok sıcak su an 42 derece q6600

Temren

8 Temmuz 2008; 3:20:40 

anakartım maks 37 derece oluyor. 55 derece çok fazla bir anakart için 45 dereceden fazla oluyorsa kasa içi fan şart diye düşünüyorum. Bunu neye göre söylüyorsun derseniz, anakartımla birlikte gelen sıcaklık gösterme programı, anakart için 45 dereceden sonra uyarı vermek için ayarlanmış.. diğer anakartlar için de bu sıcaklık limitinin çok farkedeceğini sanmıyorum.

Amd x2 5000+ BE@3,2ghz, Asus M2a-Vm 690G, Sapphire Ati HD3850 256mb, 2x1GB Twinmos 800 mhz, Seagate St3500320ns hd, Creative Sb live 24bit 5+1, Altec Lansing Vs4121, Samsung 794mb, Logitech Attack3 Joystick, Cooler Master eXtreme Power Duo 600watt
Sunaoğlu

8 Temmuz 2008; 11:01:44 

pasif soğutucular ile alakalı bir durum olabilir mi montaj sırasnda sağa sola oynamıştı.ama şu da var ekran kartı epeyce ısınıyor.

kafama hayat düştü
carouserm

8 Temmuz 2008; 11:05:28 

quote:

Orjinalden alıntı: Temren

anakartım maks 37 derece oluyor. 55 derece çok fazla bir anakart için 45 dereceden fazla oluyorsa kasa içi fan şart diye düşünüyorum. Bunu neye göre söylüyorsun derseniz, anakartımla birlikte gelen sıcaklık gösterme programı, anakart için 45 dereceden sonra uyarı vermek için ayarlanmış.. diğer anakartlar için de bu sıcaklık limitinin çok farkedeceğini sanmıyorum.

benim anakartın yanında gelen programdada 40 derece alarm vermesi için ayarlanmış ancak
oda sıcaklıkları 35 dereceyken anakartın 40 derecede kalması heleki loadda biraz hayalperestlik
39 derece şu anda anakartım loadda 47 ye kadar çıktıgı oluyor
erhan senin anakart fazla ısınıyor gibi tabi bu anakartın modeline markasına ve oda sıcaklıgına göre değişen bir durum

|| Q9300 3.45ghz 1.3V (VID:1.0875) || TİTAN AMANDA || GİGABYTE EX38-DS4 || ASUS EN8800GT || 2X2 KİNGSTON HyperX ||
Sunaoğlu

8 Temmuz 2008; 12:06:42 

anakartım p35 ds3l.diğer p35 anakartlara göre kuzey köprüsündeki soğutucu biraz ufak.bide belirmtek isterim ki resimdeki gpu vrm olan yer sanırım voltajın girdiği yer ve orasıda hemen kuzey köprüsünün altında.

kafama hayat düştü
Sunaoğlu

8 Temmuz 2008; 17:13:37 

sorun ekran kartının ısısını güney köprüsüne püskürmesiymiş onu anladım

uyduruk bi fanı güney köprüsü üsten koydugumda 43C yi bile gördüm ama fan ses yapıyordu,bende çıkardım biraz sıcak dursun bakalım...

kafama hayat düştü
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Anakartım çok mu sıcak? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Political Machine video incele
Amerika başkanı olmak sandığından daha kolay(!)
ASUS A-45GA 450W PSU
ASUS dan uygun fiyatli PSU cozumu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir