Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SERVİS

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> SERVİS Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aliass

7 Temmuz 2008; 23:57:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bişey sorcam ya ben telefonu servise vermiştim şimdi kvk nin sitesine girdim cihazımı takip etmek için.
servis durumunda şöyle yazıyordu "Servis Durumu Degisim Bekliyor-Üretici Onayi Bekliyor ".
bu ne anlama geliyor?telefondaki arızayı bulmuşlarmı?
ayrıca yarın kvk yı arasamda ben telefonumun yapılmasını istemiyorum para iadesi istiyorum desem olurmu?yoksa hiç kvk yı aramadan tüketici haklarınamı gitsem?çünkü telefonun parasını geri alcam

inanki

8 Temmuz 2008; 20:29:05 

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

arkadaşlar bişey sorcam ya ben telefonu servise vermiştim şimdi kvk nin sitesine girdim cihazımı takip etmek için.
servis durumunda şöyle yazıyordu "Servis Durumu Degisim Bekliyor-Üretici Onayi Bekliyor ".
bu ne anlama geliyor?telefondaki arızayı bulmuşlarmı?
ayrıca yarın kvk yı arasamda ben telefonumun yapılmasını istemiyorum para iadesi istiyorum desem olurmu?yoksa hiç kvk yı aramadan tüketici haklarınamı gitsem?çünkü telefonun parasını geri alcam

Telefonun arızası giderilememiş. Değiştirecekler...Ya aynısı veya bir üst model ( benzeri- fiyat aralığı aynı olanlardan) verecekler. Para iadesi yapacaklarını sanmıyorum çünkü, senin mağduriyetini giderecekler.. Onarım olmadığına göre mecburen değişim yapacaklar. Şimdiden geçmiş olsun

Garantili ürün almanın faydaları....

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
aliass

4 Ağustos 2008; 20:15:33 

bugün gittim yeni sıfır telefonumu almaya sıfır telefonda bozuk çıktı lanet olsun

_ZuMaZuM_

4 Ağustos 2008; 21:23:41 

geçmiş olsun kardeş sen telefonu teslim aldınmı bozuk telefonu yoksa orda gerimi verdin en iyisi hakem heyeti fakat onlarıda bekle bekle sabret paranı al derim ben benimde hakem heyetinde sorun çıkmıştı hakem heyetindeki kişiler genelde normal hayatta avukat veya başka gçrevlerde çalıştıkları için şehir dışında olmama durumları olabiliyor benimkindede şehir dışındaydılarda hepsi gelememişti imzalar eksik kalmıştı gelip imzalamalarını bekledim çok

aliass

4 Ağustos 2008; 22:29:13 

quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

geçmiş olsun kardeş sen telefonu teslim aldınmı bozuk telefonu yoksa orda gerimi verdin en iyisi hakem heyeti fakat onlarıda bekle bekle sabret paranı al derim ben benimde hakem heyetinde sorun çıkmıştı hakem heyetindeki kişiler genelde normal hayatta avukat veya başka gçrevlerde çalıştıkları için şehir dışında olmama durumları olabiliyor benimkindede şehir dışındaydılarda hepsi gelememişti imzalar eksik kalmıştı gelip imzalamalarını bekledim çok

telefonu hiç teslim almadan geri servise verdim çünkü telefonumu serviste inceledikten sonra teslim alırım ben.yine bugün inceliyordum telefonu bozuk çıktı bende hemen geri verdim

_ZuMaZuM_

5 Ağustos 2008; 23:08:54 

quote:

quote:

telefonu hiç teslim almadan geri servise verdim çünkü telefonumu serviste inceledikten sonra teslim alırım ben.yine bugün inceliyordum telefonu bozuk çıktı bende hemen geri verdim

çok iyi yapmışsın bazen acele falan derken incelemeden teslim alan çok oluyor umarım hakem heyetine başvurmuşsun sanırım diğer konuda gördüm umarım karar kısa zamanda çıkar açıkçası ben servisin verdiği yeni telefonu alma taraftarı değilim garantiside verdiğin telefonun kalak garantisi kadar oluyor yani paranı al yeni telefon al 24 ay garantili daha iyi diye düşünüyorum

aliass

14 Ağustos 2008; 15:59:30 

quote:

quote:

quote:

çok iyi yapmışsın bazen acele falan derken incelemeden teslim alan çok oluyor umarım hakem heyetine başvurmuşsun sanırım diğer konuda gördüm umarım karar kısa zamanda çıkar açıkçası ben servisin verdiği yeni telefonu alma taraftarı değilim garantiside verdiğin telefonun kalak garantisi kadar oluyor yani paranı al yeni telefon al 24 ay garantili daha iyi diye düşünüyorum

paramı alıp samsung i8510 alcağım.ama hala heyet toplanıp karar vermedi onları bekliyorum

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> SERVİS Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.
Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın!
Kablo TV üzerinden HDTV yayınları geliyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar