Merhabaarkadaşlar ben aranızda yeniyim ve size bir sorum olcaktı.Ben w810i-w580i ve s500i bu üç telefon arasında kaldım.Her birinin ayrı bi özelliği var bu da insanları yanıltıyor.Kullananlar yardımcı olabilirmisiniz???Sizce hangisinden almalıyım??? En kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum lütfen acil....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustone -- 7 Temmuz 2008; 23:37:13 >
Her birinin ayrı bir özelliği var derken s500i çok karizmatik bir telefon.Görünüş olarak çok güzel duruyo.Bu yüzden s500i ye kafam takıldı.Sesi de fena değil çok güzel çıkıyo o yüzden kararsız kaldım.Ama yinede ilgin için çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustone -- 8 Temmuz 2008; 0:00:14 >
aralarında 100 ytl gibi bi fiyat farkı var bence kafaya takmaya değer bi mebla iki adım sayıyor diye bence o kadar para vermeye değmez ayrıca arkadaşım tuş takımı sorunu hakkında bilgin vardır herhalde s500 ve w580 in en büyük dez avantajları budur sırf bu yüzden iki telefonu almakta çok kararsız kaldım ben
Arkadaşalr hepinize çok teşekkür ederim yaptığınız yorumlar için.Çoğunluk w810i diyor.Biri bana w810i'nin kulaksızlık sesinin nasıl çıkıtığını söyleyebilir mi buna göre tercihimi yapacağımda.
Arkadaşalr hepinize çok teşekkür ederim yaptığınız yorumlar için.Çoğunluk w810i diyor.Biri bana w810i'nin kulaksızlık sesinin nasıl çıkıtığını söyleyebilir mi buna göre tercihimi yapacağımda.
fazla yüksek değil vasat kulaklıkta çok iyi adı üstünde walkman. acoustic haleder yok acousticten korkarım dersen mps-60 çok ses çıkarır
ben kullanıyorum ve acayip sıkntım var bu konuda ama yinede yüksek sesle ekolayzırdan artıtırabiliyor:))
quote:
Orjinalden alıntı: dustone