Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Zune vs. iPod Video vs. iPod Touch vs. PSP Slim 8GB Hafıza Kartı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Apple iPod >> Zune vs. iPod Video vs. iPod Touch vs. PSP Slim 8GB Hafıza Kartı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Lanore

7 Temmuz 2008; 22:42:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar biraz bakındım ama yeterli bilgi bulamadım.

300 ytl lik bir bütçem var şu an için (+ 50 ytl olabilir ). Ve bu parayla hem sevdiğimi dizileri-klipleri izleyebileceğim hem de müzik dinleyebileceğim bir mp3 çalar almak istiyorum.

Aklıma takılan 3 ürün var. Microsoft Zune, iPod Video (80gb) ve iPodTouch.

Sizce hangisi daha çok işime yarar. Zune ve iPod Video yüksek kapasiteleri ile öne çıkıyor. İkisi arasında hangisi daha mantıklı olur.

Bir de bu iki ürüne 300 lira vermeyi düşününce işin içine iPod Touch ta giriyor 300 ytl civarı fiyatıyla. Acaba 8gb filan ama harika alet diyerek onu alsam nasıl olur ?

Ve düşünürken aklıma geldi, 8gb lık bir hafıza kartı ile birlikte PSP Slim alsam nasıl olur.

Bunların hangisi verdiğim paraya değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lanore -- 7 Temmuz 2008; 23:15:47 >

Asla aptallarla tartışmayın. Sizi önce kendi seviyelerine çeker, sonra da tecrübeyle sizi alt ederler.
serkanky

7 Temmuz 2008; 23:50:35 

ne zune, ne ipod video nede psp hiçbiri ipod touch ın yerini tutmaz.

Sennheiser CX500 - Sennheiser MX550
daniel_x

8 Temmuz 2008; 15:04:06 

Bence de

dwadegok

8 Temmuz 2008; 15:59:41 

Eğer çok büyük bir müzik/video arşivin varsa ipod video, ben oyun oynamasını seviyorum özellikle çok seyehat ediyorum dersen psp'yi almalısın. Ama ikisi de değilse ipod touch tabiki. Ayrıca artık ona ipod touch değil de kişisel bilgisayar demek daha doğru olur, aklına gelebilecek her türlü programı yaklaşık bir buçuk dakika süren jailbreak işlemi sonunda kurabilirsin. Dokunmatik ekranı ve kullanma şekliyle de şuan piyasadaki en iyi cihaz. Bana sorarsan ipod touch al. Pişman olmazsın.

==> D W A D E G O K <==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
Lanore

8 Temmuz 2008; 17:22:51 

Eyvallah hocam.

16gb lık bir iPod Touch kestirdim gözüme. Arşivimide dizüstü pc de taşıdımmı tadından yenmez bir ikili olur gibime geldi.

Asla aptallarla tartışmayın. Sizi önce kendi seviyelerine çeker, sonra da tecrübeyle sizi alt ederler.
Méxes

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Temmuz 2008; 19:38:36 

iphone sahibiyim bi ne ipod touch oluyor o da psp mde var ama şarjı 2 hafta önce bitti hiç doldurmadım öyle duruyo bi zamandan sonra sıkıyo

''GALATASARAY İSMİNİN GEÇTİĞİ YERDE İMKANSIZ YOKTUR''
dwadegok

8 Temmuz 2008; 19:48:20 

quote:

Orjinalden alıntı: Lanore

Eyvallah hocam.

16gb lık bir iPod Touch kestirdim gözüme. Arşivimide dizüstü pc de taşıdımmı tadından yenmez bir ikili olur gibime geldi.

Aynen! Filmleri atarsın arada bir müzikler zaten fazla yer kaplamaz. Alırsam ben de aynı kombinasyonu yapıcam. Özellikle yolculuklar için birebir.

==> D W A D E G O K <==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
kutanay

9 Temmuz 2008; 0:56:20 

benım ipod video 80 gb ım war herşeyi yükleyebılıyorsun ama sen en iyisi touch al mükemmel bir alet çağın teknolojisi :D:D ya şu aklıma takıldı 16 b lık touch nasıl 300 mılyona alırsınkı sen ???

L4st MetaL
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Temmuz 2008; 3:22:30 

Psp Daima Derim Ben
PHOTOGRAPH3R

9 Temmuz 2008; 11:50:14 

iPod touch ayrı bir dünya ya : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHOTOGRAPH3R -- 9 Temmuz 2008; 11:50:37 >

#Photography.
demong

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 21:02:07 

psp kullandım ben ama havalar ısınınca hiç bi işe yaramıyo çünki illa yanında çanta taşıman gerekiyor, bence ipod touch çok çok çok daha kullanışlı ve rahat

goxel1989

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Temmuz 2008; 22:10:49 

psp bence ii bi seçim olur her şeyi yapabilirsin istersen skypa girip görüntülü konuşma bile yapabiliyosun ama biraz büyük ya bu aralar gözüm ipod touch a kayıyor benimde

buda benim blog'um bir tık ötenizde : http://gokselsirin.blogspot.com/
k.a.a.n.

10 Temmuz 2008; 22:44:40 

bır topluluk ortamında her bırını cıkardıgını dusunursen ınankı hıc bırı ıpod touch dakı kadar meraklı bakıslara sebep olmuyor ozellıkle gece farkını en acık sekılde bellı edıyor bu ısın dıger kısmı donanıma gelınce psp tamamen farklı bısey oyun amaclı vıdeo veya muzık dınlerken gerek ses kalıtesı olsun gerek goze hıtap eden hos gecısler olsun ıpod touch ın yerını tutamaz bence sen steve amcanın dukkanından ayrılma.
ipod touch

Hp pavilion dv9000 series | Apple İpod Touch 8Gb | Nokia N95 8Gb

Lanore

11 Temmuz 2008; 8:11:32 

16gb ipod touch aldım. Dünden beri kurcalıyorum özellikle wireless ağı çok geniş tarıyor. Laptoptan ya da wireless adaptorden çok daha fazlasını buldu.