Arkadaşlar biraz bakındım ama yeterli bilgi bulamadım.
300 ytl lik bir bütçem var şu an için (+ 50 ytl olabilir ). Ve bu parayla hem sevdiğimi dizileri-klipleri izleyebileceğim hem de müzik dinleyebileceğim bir mp3 çalar almak istiyorum.
Aklıma takılan 3 ürün var. Microsoft Zune, iPod Video (80gb) ve iPodTouch.
Sizce hangisi daha çok işime yarar. Zune ve iPod Video yüksek kapasiteleri ile öne çıkıyor. İkisi arasında hangisi daha mantıklı olur.
Bir de bu iki ürüne 300 lira vermeyi düşününce işin içine iPod Touch ta giriyor 300 ytl civarı fiyatıyla. Acaba 8gb filan ama harika alet diyerek onu alsam nasıl olur ?
Ve düşünürken aklıma geldi, 8gb lık bir hafıza kartı ile birlikte PSP Slim alsam nasıl olur.
Bunların hangisi verdiğim paraya değer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lanore -- 7 Temmuz 2008; 23:15:47 >
Eğer çok büyük bir müzik/video arşivin varsa ipod video, ben oyun oynamasını seviyorum özellikle çok seyehat ediyorum dersen psp'yi almalısın. Ama ikisi de değilse ipod touch tabiki. Ayrıca artık ona ipod touch değil de kişisel bilgisayar demek daha doğru olur, aklına gelebilecek her türlü programı yaklaşık bir buçuk dakika süren jailbreak işlemi sonunda kurabilirsin. Dokunmatik ekranı ve kullanma şekliyle de şuan piyasadaki en iyi cihaz. Bana sorarsan ipod touch al. Pişman olmazsın.
benım ipod video 80 gb ım war herşeyi yükleyebılıyorsun ama sen en iyisi touch al mükemmel bir alet çağın teknolojisi :D:D ya şu aklıma takıldı 16 b lık touch nasıl 300 mılyona alırsınkı sen ???
psp kullandım ben ama havalar ısınınca hiç bi işe yaramıyo çünki illa yanında çanta taşıman gerekiyor, bence ipod touch çok çok çok daha kullanışlı ve rahat
psp bence ii bi seçim olur her şeyi yapabilirsin istersen skypa girip görüntülü konuşma bile yapabiliyosun ama biraz büyük ya bu aralar gözüm ipod touch a kayıyor benimde
bır topluluk ortamında her bırını cıkardıgını dusunursen ınankı hıc bırı ıpod touch dakı kadar meraklı bakıslara sebep olmuyor ozellıkle gece farkını en acık sekılde bellı edıyor bu ısın dıger kısmı donanıma gelınce psp tamamen farklı bısey oyun amaclı vıdeo veya muzık dınlerken gerek ses kalıtesı olsun gerek goze hıtap eden hos gecısler olsun ıpod touch ın yerını tutamaz bence sen steve amcanın dukkanından ayrılma. ipod touch
Asla aptallarla tartışmayın. Sizi önce kendi seviyelerine çeker, sonra da tecrübeyle sizi alt ederler.