|
basturkemin -> Cevap: laptop+internet+vodafone+1gb+ yardım..! (8 Temmuz 2008; 2:08:58)
|
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20 Kontörlü hattan faturalı hatta geçerken bahsettiğiniz vergiler alınmıyor. Telsim edge hızı hakkında pek bir bilgim yok fakat 1 mbit internet kullanan biri olarak avea ve turkcell edge performanslarını hiç beğenmedim. Dial up bağlantıdan baya hallice fakat 512k bağlantıdan kötü bir bağlantı gibi. 128-256 gibi geldi bana ama hız konusunda daha doyurucu cevaplar gelecektir umarım. Vodafone'da EDGE desteği yok bilal hocam, bu en yavaş internet Vodafone'da demek. Ben size Turkcell İnternet Paketlerini öneririm. Yada Avea, hangisi işinize gelirse. Hat sürekli cihazda takılı olacağından sadece internete ayrılmış olacak, böylelikle telefon amaçlı pek kullanılamayacak. Ayrıca cepten internet malesef halen çok yavaş, yıl sonunda 3. Nesil iletişimin gelmesini heyecan ile bekliyoruz. TT'den bende nefret eden bir insan olarak, TT altyapısı kullanmayan Turk.Net gibi internet servis sağlayıcılarını tercih edebilirsiniz.. Bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince, biliyorsunuz [:'(]
|
|
|
|