laptop+internet+vodafone+1gb+ yardım..! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone

piri.reis -> laptop+internet+vodafone+1gb+ yardım..! (7 Temmuz 2008; 22:39:23)

elimizdekiler:
1 adet dayı
1 adet laptop
1 adet vodafone cep öğrenci hat

arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var.
dayımın laptopu var. internet bağlamak istediğini söyledi.
ama tt istemiyor.
vodafonun şu kampanyası aklıma geldi.
http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/mobile_connect_usb_stick.php
cep öğrenci hattım var. faturalıya çevirtip hattı kendi adıma alıp ona vermek istiyorum. cep öğrenciyi faturalıya çevirtirsem telsiz ruhsatname vs. gibi yaklaşık 40-50 ytl yi bulan ücretleri ödermiyim.

aylık üyelik ücreti 1gb.=öiv hariç 25 ytl imiş.

simkart Mobile Connect USB Stick cihazına takılıyormuş.
bu cihazda sanırım usb ye bağlanıyor. internet hızı bizim için yeterli olabilir mi?

tavsiyeleriniz yorumlarınız benim için çok önemli.
sonra pişman olmak istemiyorum.

(bugün cepshopa gittim ama yeterli bilgi alamadım.)

basturkemin -> Cevap: laptop+internet+vodafone+1gb+ yardım..! (8 Temmuz 2008; 2:08:58)

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Kontörlü hattan faturalı hatta geçerken bahsettiğiniz vergiler alınmıyor. Telsim edge hızı hakkında pek bir bilgim yok fakat 1 mbit internet kullanan biri olarak avea ve turkcell edge performanslarını hiç beğenmedim. Dial up bağlantıdan baya hallice fakat 512k bağlantıdan kötü bir bağlantı gibi. 128-256 gibi geldi bana ama hız konusunda daha doyurucu cevaplar gelecektir umarım.

Vodafone'da EDGE desteği yok bilal hocam, bu en yavaş internet Vodafone'da demek. Ben size Turkcell İnternet Paketlerini öneririm. Yada Avea, hangisi işinize gelirse. Hat sürekli cihazda takılı olacağından sadece internete ayrılmış olacak, böylelikle telefon amaçlı pek kullanılamayacak.

Ayrıca cepten internet malesef halen çok yavaş, yıl sonunda 3. Nesil iletişimin gelmesini heyecan ile bekliyoruz.

TT'den bende nefret eden bir insan olarak, TT altyapısı kullanmayan Turk.Net gibi internet servis sağlayıcılarını tercih edebilirsiniz..

Bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince, biliyorsunuz [:'(]

piri.reis -> Cevap: laptop+internet+vodafone+1gb+ yardım..! (8 Temmuz 2008; 8:58:31)

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Kontörlü hattan faturalı hatta geçerken bahsettiğiniz vergiler alınmıyor. Telsim edge hızı hakkında pek bir bilgim yok fakat 1 mbit internet kullanan biri olarak avea ve turkcell edge performanslarını hiç beğenmedim. Dial up bağlantıdan baya hallice fakat 512k bağlantıdan kötü bir bağlantı gibi. 128-256 gibi geldi bana ama hız konusunda daha doyurucu cevaplar gelecektir umarım.

Vodafone'da EDGE desteği yok bilal hocam, bu en yavaş internet Vodafone'da demek. Ben size Turkcell İnternet Paketlerini öneririm. Yada Avea, hangisi işinize gelirse. Hat sürekli cihazda takılı olacağından sadece internete ayrılmış olacak, böylelikle telefon amaçlı pek kullanılamayacak.

Ayrıca cepten internet malesef halen çok yavaş, yıl sonunda 3. Nesil iletişimin gelmesini heyecan ile bekliyoruz.

TT'den bende nefret eden bir insan olarak, TT altyapısı kullanmayan Turk.Net gibi internet servis sağlayıcılarını tercih edebilirsiniz..

Bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince, biliyorsunuz [:'(]

uzun bir aradan sonra
efsane geri döndü (basturkemin)

önerileriniz için teşekkür ederim. araştırmaya devam...

kardia -> Cevap: laptop+internet+vodafone+1gb+ yardım..! (9 Temmuz 2008; 9:34:48)

vodafone da EDGE var arkadaşlar saçmalamayın lütfen

mfiz -> Cevap: laptop+internet+vodafone+1gb+ yardım..! (9 Temmuz 2008; 10:01:47)

quote:

Orjinalden alıntı: kardia

vodafone da EDGE var arkadaşlar saçmalamayın lütfen

Katılıyorum en azından şu ana kadar Ankara'da bulunduğum yerlerin hepsinde edge desteği olduğunu söyleyebilirim. Diğer illerdeki durumu henüz test etme imkanım olmadı.

s.volkan -> Cevap: laptop+internet+vodafone+1gb+ yardım..! (9 Temmuz 2008; 10:48:15)

İsatanbuldada bir çok yerde edge var

sevimlican -> Cevap: laptop+internet+vodafone+1gb+ yardım..! (9 Temmuz 2008; 11:26:49)

vodafone büyük kentlerin hepsi olmak üzere çoğu yerde şu an edge hizmeti veriyor bastürkemin sanırım haberin yok

piri.reis -> Cevap: laptop+internet+vodafone+1gb+ yardım..! (9 Temmuz 2008; 11:41:59)

ben denizli de oturuyorum.

edge olup olmadığını hücre bilgi ekranından mı anlıyoruz

çok geç -> Cevap: laptop+internet+vodafone+1gb+ yardım..! (9 Temmuz 2008; 11:45:34)

bursa'da da edge var heryerde[sm=ok.gif]

basturkemin -> Cevap: laptop+internet+vodafone+1gb+ yardım..! (9 Temmuz 2008; 13:00:45)

quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

vodafone büyük kentlerin hepsi olmak üzere çoğu yerde şu an edge hizmeti veriyor bastürkemin sanırım haberin yok

allah allah ya, nisan-mayıs döneminde yoktu, 1 ay internetten uzak kaldım, Vodafone'un EDGE denemeleri yaptığını biliyordum ama destek vermeye başladığını bilmiyordum..
EDGE desteği verse de, benim Avea'da Siemens cihazımla EDGE kullanamadığım gibi, bu işin uyumluluk sorunları var birde.. Her EDGE destekleyen cihaz operatörden EDGE kullanamayabiliyor da..

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.234375