Arkadaşlar Kasım 2006'da aldığım Hp Pavillion Dv9000 laptobum ile , yan binada oturan arkadaşımın bağlantısına giremiyorum.Bazen bağlantıyı görüyor ama en fazla 2 çubuk çekiyor..
Aynı noktadan başka bir arkadaşın Ipod u bile full çekiyor...
Bunun nedeni nedir ? Hp laptopların Wireless gücü düşük mü ? Yoksa benim pc de mi bir sorun var...
Bağlantı gücünü arttıran extra donanımlar var mı ? (Anten , alıcı vs..)
Bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Laptop'ın güncellemelerini kontrol et.. Wirelessin son sürümünü yükle belki bir faydası olur..( yenisi zaten yüklüyse kaldır bidaha kur) Herhangi bir çözüm bulamazsan Wireless adaptörleri var onlardan bir tane alarak işini halledebilirsin.. ii forumlar..
Laptop'ın güncellemelerini kontrol et.. Wirelessin son sürümünü yükle belki bir faydası olur..( yenisi zaten yüklüyse kaldır bidaha kur) Herhangi bir çözüm bulamazsan Wireless adaptörleri var onlardan bir tane alarak işini halledebilirsin.. ii forumlar..
Wireless ile ilgili 2 driver buldum ve kurdum.Ancak kurulduğundan bile emin değilim..Setup dolduğu anda pencere kapandı...Sonuç olarak hiç bir etki etmedi..
Wireless adaptörler acaba benim dahili wireless dan daha mı güçlüdür onu araştırmam lazım sanırım..
Orjinalden alıntı: VGroove Nette dolaşırken şu ürün ilgimi çekti.. AirTies 'ın ''Tekrarlayıcı'' aparatı.. http://www.airties.com/index.asp?page=prdetails&id=69&dil=tr Airties ın bir sürü buna benzer cihazı var. Bu ürünler hakkında bilgisi olan var mı ? Yüksesk performans alınabilir mi ?
araya bu ürünü koyarsan, bağlantın full olur. arkadaşının wireless bağlantısını alıp, sana full hale getirip verecektir.
My birthplace : MadForest Erdem denen şey insanın içinde olmalı. Allah korkusuyla bi takım kötülükleri yapmayanlar potansiyel ahlaksızdır. Ahlaklı olmak dışardan cennet vaadi cehennem korkusuyla değil içimizde olmalıdır. Göz ile taciz ustasi olan türk erkeği,çâreyi dişisini türban içine sokmakta arar,oysa,kabahati kendinde arayıp çözüm bulmalıdır.