Arkadaşlar, 40Amper destekli PSU araştırıyorum. Elimdeki GTX 280 AMP edition ve Quad Core işlemciyi şu anda Tagan 600Watt ile doyuramıyorum. İleride GTX 280 ile SLI yapabilirim. Geleceğe yönelik bir model araştırıyorum. Önerilerinize açığım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 7 Temmuz 2008; 21:56:33 >
Zotac GTX 280 Amp Edition & Q6600@3.6 & Zalman CNPS9700Led & 24" HP w2408h HDMI & Asus Striker II Formula & 2x1 OCZ GoldEdition 4x4x4x12 & LC-Power 1000W & Auzentech X-FI Prelude & Razer Lachesis / Exactmat/speed/control & Logitech G15-G25-Z-5500...
LC-POWER 1000W Legion X V2.9 PSU bu güç kaynağı güzel gerçekten. Fiyatı beni biraz şüphelendirdi ama LC-Power oluşu da şaşırttı. Şimdi Amper değer tablolarını ve stabil performansını incelemek için araştırmalara başlıyorum. Ekran kartıma zaten çok para verdim Toughtpower alamam : (( 1000Watt zaten yetecektir diye düşünüyorum ve teşkkür ediyorum sizlere arkadaşlar...
Zotac GTX 280 Amp Edition & Q6600@3.6 & Zalman CNPS9700Led & 24" HP w2408h HDMI & Asus Striker II Formula & 2x1 OCZ GoldEdition 4x4x4x12 & LC-Power 1000W & Auzentech X-FI Prelude & Razer Lachesis / Exactmat/speed/control & Logitech G15-G25-Z-5500...
Bu ürün hakkında yeterli bir araştırma yaptım. Sana rahatlıkla önerebilirim dostum. Ben de şu anda kontrolleri yaptım. Fiyat konusunda da çok uygun. Euro ile Dolar'ı karıştıran bazı firmalar var. Bu firma da onlardan biri. Bu hatayı düzeltmeden hemen almanı öneririm. 1000W Oldukça güçlü ve yeterli gelecektir. Hiç şüphe ve tereddüte düşmeden hemen al. Eğer güçlü bir sistem kurucaksan, kaliteli bir güç kaynağı şart ;)
Bu ürün hakkında yeterli bir araştırma yaptım. Sana rahatlıkla önerebilirim dostum. Ben de şu anda kontrolleri yaptım. Fiyat konusunda da çok uygun. Euro ile Dolar'ı karıştıran bazı firmalar var. Bu firma da onlardan biri. Bu hatayı düzeltmeden hemen almanı öneririm. 1000W Oldukça güçlü ve yeterli gelecektir. Hiç şüphe ve tereddüte düşmeden hemen al. Eğer güçlü bir sistem kurucaksan, kaliteli bir güç kaynağı şart ;)
Öneriyi siz bekliyordunuz, şimdi öneren sizsiniz. Kullanmadan sadece araştırma yaparak kesin kanaat getirmeniz ilginç. Bu arada firmanın dolarla avroyu karıştırdığını hiç sanmıyorum.
Psu nun modelini yazıp google dan arattığınızda karşınıza hardware sitelerinin reviewları yada oc forumları çıkmıyorsa sallayın gitsin. Burda sadece fiyatı ön plana çıkmış başka bir numara yok yani.
LC-Power 'ın 1000Watt ve üzeri ürünleri zaten 1. sınıf ürün olarak değerlendirilir. Bu ve buna benzer ürün kullanan arkadaşlara danıştım ve ürünün oldukça stabil bir şekilde çalıştığını bana belirttiler. Bir ürünün iyi ya da kötü olması için illa elimize alıp kendimiz incelemelimiyiz? Ayrıca Çizgi elektronik haricinde bunları test edebilecek başka bir firma bile yok Türkiye'de. Biz ancak stabil ya da değil diye özetleyebiliyoruz. Bir arkadaşta aynı PSU'i düşünüyordu, ben de cevabımı buraya yazdım... Çok ilginç şeyler oluyor bazen bu forumlarda cidden anlam verememeye başladım..