ses sitemini açtığımda yüksek bi cızıltı sesi gelio ve lambası biras kısık yanıo ses kartıyla ilgili bi sorun yok kulaklıktan ses geliyor . yardımlarınızı bekliyorum ...
içinden birşey ötüyosa power supply i ile ilgili bi sorun olabilir buda ışığın kısık yanmasına ve parazit oluşmasına neden olmuş olabilir wooferi nasıl çıkardınız bu arada kablolarınımı kestiniz içini açıp kulaklıktanda ses geliyo demişsiniz kulaklığı ses sisteminemi bağlıyorsunuz da geliyor yoksa ses kartına mı
içinden birşey ötüyosa power supply i ile ilgili bi sorun olabilir buda ışığın kısık yanmasına ve parazit oluşmasına neden olmuş olabilir wooferi nasıl çıkardınız bu arada kablolarınımı kestiniz içini açıp kulaklıktanda ses geliyo demişsiniz kulaklığı ses sisteminemi bağlıyorsunuz dj a geliyor yoksa ses kartına mı
kulaklığı ses kartına bağladığımda normal isde sorun ses sisteminde
kulaklıktan ses geliyor yazmışsınızda ondan sordum power supply den kaynaklı olabilir sorun garanti duruyosa yollayın yoksa içini açın kontrol edin sesin nerden geldiğini bulun
kulaklıktan ses geliyor yazmışsınızda ondan sordum power supply den kaynaklı olabilir sorun garanti duruyosa yollayın yoksa içini açın kontrol edin sesin nerden geldiğini bulun
sanırım sorun ya kondansatör ya diyot yada trafoda açtığımda yanık kokusuyla birlikte birasda duman çıktı :)
devre elemanlarının herhangi birindedir çünkü yanık kokusu gelen bir trafo ya düzgün çalışır ya da çalışmaz devre elemanlarından da muhtemelen kondansatördür sorun yaratan bütün condansatörleri değiştiremeyeceğinize göre e arızalı olanı da bulmanız imkansız gibi birşey onlarca condansatör arasında siz iyisi mi garanti devam ediyorsa gönderin garanti bittiyse bir elektrikçiye verin karşılığında da 20YTL den fazla vermeyin derim ben
devre elemanlarının herhangi birindedir çünkü yanık kokusu gelen bir trafo ya düzgün çalışır ya da çalışmaz devre elemanlarından da muhtemelen kondansatördür sorun yaratan bütün condansatörleri değiştiremeyeceğinize göre e arızalı olanı da bulmanız imkansız gibi birşey onlarca condansatör arasında siz iyisi mi garanti devam ediyorsa gönderin garanti bittiyse bir elektrikçiye verin karşılığında da 20YTL den fazla vermeyin derim ben
hepinize çok teşekkur ederim :) dediğin gibi sorun kondansatörde sansıma dumanın ondan çıktığını gördüm ve bu gün değiştirdim şimdi ilk günkü gibi sorunsuz çalışıyor :) ki ben elektrik bölümü mezunuyum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2444 -- 10 Temmuz 2008; 0:51:20 >