Eveeet ArkadasLar Uzun Bi Zaman Önce Sizin Kapınızı AGP Ekran Kartı Performansı PCI-E Ana Kart AyrımLarını Sayenizde Öqrendm..Şimdi Paramı Biriktirp Bi Laptop Almaya Karar Verdm SizinLede Bunu Paylasmak İstedim..BiLindiqi qiBi Vatan Computer'Da %25'lik Bi İnd. Mevcut AsLnda Tam Bunu BeqLiordm DiyebiLirm.. Yaknda aLıcam.. Sizin qörüŞLerinisi Merak Ettm..DeLL'de ÜnLü ÇınLama Sesini Forumda Bazı ProgramLarLa Kesmişsins Çok Sewindm Bütün Kafamdaki Soru İşaretleri Kalktı Çınlama Sesinin Gitmesiyle.. Su An Vatanda 2,600Ytl'den 2,000'e İnen Bi DeLL Inspiron 1520 Serisinden Güzel Bi PC Seçtm Görüşlerinisi Merakla Bekliyorum.. http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33051
Özellikler PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300 2.5 GHz 800 MHz 6MB 4096MB DDR2 320 Gb 256 Mb Paylaşımsız(1023 Mb Turbo Cache) NVIDIA GF 8600 M GT 15.4 " WXGA 1440*900 DVDRW BlueTooth Wireless Ethernet Kamera Kart Okuyucu Win Vista Premium Tr 4 USB - VGA - IEEE 1394
Ben pek acıkcası dell'ı tavsıye etmıyorum.Gozumun onunde ıkı laptop'ının bırı bazı yerlerınden catladı dıgerı ıse ıslık calıyor neredeyse.Tabı bızımkıler boyle dıye senın alacagında boyle olacak degıl.Benım tavsıyem suan kullanmakta oldugum asus m51sn ıdır.Yanı en azından dell bıle alsan almaya gıttıgınde bunada bır bak derım.Elınde cesıt olsun