Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sony tüplü tv

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Sony tüplü tv Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
.Link

7 Temmuz 2008; 19:49:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sony tüplü tv bulmak mümkünmü, birkaç bayiye sordum ancak sonuç alamadım, lcd ve plazma varmış, herkesin gücü yetmezki lcd almaya, nasıl iş bu anlamadım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

kir-pi

7 Temmuz 2008; 21:07:09 

sony tüplü TV ve monitör üretimini bırakalı çok oldu diye biliyorum.
.Link

7 Temmuz 2008; 22:17:33 

Önerebileceğiniz başka bir marka varmı peki, arçelik beko gibi markalardan illallah ettim yalnız, her sene arıza vs.

ikarahal

8 Temmuz 2008; 9:33:47 

Sony bilindigi gibi Trinitronla bambaska bir urun sunuyor. Spot piyasada yada depoda kalmıs urunler cıkabiliyor. Gectigimiz aylarda bu forumda biri kapalı ambalaj sony tv satıyordu mesela.
Sony bulamazsanızda philips, panasonic olabilir. Ozellikle panasonic bir donem cok ama cok iyi crt tv ler cıkarmıstı. Tup kalitesi cok iyiydi. CRT de 72 ekran uzerinede cıkmayın cunku buyuk ekran crt lerin zaafıdır.

Lcd, plazma gibi urunler malesef yeterince gelismediler ve ortada onların standardında yayın da yok. Alamıyorum diye hic uzulmeyin. Yani siz lcd yada plazma alırsanız sd yayınla crt den daha kotu bir goruntu alacaksınız zaten. Sd yayın daha devam edecek ve sd yayın devam ettigi surecede o yayın icin tasarlanmıs ve mukemmel seviyeye ulasmıs CRT de en iyi sonucu verecek. Bilincsiz, bilgisiz ve tuketim cılgını olan bir toplum olarak kolayca kandırılıp birilerini fazlasıyla zengin edip duruyoruz malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 8 Temmuz 2008; 9:41:32 >

SPEAKER BOSE 701***AMFI PİONEER A-757***PIKAP DUAL1215***EQUALIZER PIONEER GR-777***TAPE DECK TEAC V-5010***CD SONY CDP-991***TUNER SONY ST-SE 300***TV SONY FX-66E***DVD PHILIPS 630 DIVX***DIJITAL PHOTO PENTAX K10D***HP PAVILION DV6640ET
kir-pi

8 Temmuz 2008; 10:05:07 

quote:

Orjinalden alıntı: ikarahal

Sony bilindigi gibi Trinitronla bambaska bir urun sunuyor. Spot piyasada yada depoda kalmıs urunler cıkabiliyor. Gectigimiz aylarda bu forumda biri kapalı ambalaj sony tv satıyordu mesela.
Sony bulamazsanızda philips, panasonic olabilir. Ozellikle panasonic bir donem cok ama cok iyi crt tv ler cıkarmıstı. Tup kalitesi cok iyiydi. CRT de 72 ekran uzerinede cıkmayın cunku buyuk ekran crt lerin zaafıdır.

Lcd, plazma gibi urunler malesef yeterince gelismediler ve ortada onların standardında yayın da yok. Alamıyorum diye hic uzulmeyin. Yani siz lcd yada plazma alırsanız sd yayınla crt den daha kotu bir goruntu alacaksınız zaten. Sd yayın daha devam edecek ve sd yayın devam ettigi surecede o yayın icin tasarlanmıs ve mukemmel seviyeye ulasmıs CRT de en iyi sonucu verecek. Bilincsiz, bilgisiz ve tuketim cılgını olan bir toplum olarak kolayca kandırılıp birilerini fazlasıyla zengin edip duruyoruz malesef.

+1000

her nekadar 106 bir LCD televizyonum varsa da hala SD yayın için en uygun ürünlerin tam düz ekranlı 100 hz CRT ler olduğuna katılıyorum
Atl@s

8 Temmuz 2008; 11:34:47 

sanırım ankaradasınız işiniz zor o nedenle ama itfaiye meydanı galiba yada saman pazarımı neydi adı ulus civarında oraya bir bakın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 8 Temmuz 2008; 11:34:25 >

Parmak güneşi gösterdiğinde, yalnızca aptallar parmağa bakar.
.Link

8 Temmuz 2008; 14:56:38 

Bir philips mağazasınıda aradım ama ordada lcd ve plazma var sadece, yerli ve kalitesiz markalara mahküm ediliyoruz malesef.

Lezman

8 Temmuz 2008; 15:39:20 

Bende bir tane 72 sony tüplü tv var eğer ilgilenirseniz aksam model numarasını yazarım sehpasıyla birlikte satmayı düşünüyorum.(Lcd alınca TV boşa cıktı)

SHARP LC-52XL2E LCD TV / PS3 40GB / PSP / Toshiba EP-30 HD DVD / YAMAHA RX-V1800 / Definitive Technology---Center CLR 2002 / Front BP 10B / Rear BP 6B / SuperCube I / INTEL E4300 1,8 @ 3,24 / ASUS P5B / SAPPHIRE X1950Pro Ultimate / GEIL PC2-6400 DualUltra 2x1GB; DDR2-800Mhz4-4-4-12 /Noctua NH-U12 / WESTERNDIGITAL 250GB SATA300 7200rpm; 16MB / NEC DRW / ENERMAX Chakra Big Tower / FSP BLUESTORM 500W / ZALMAN FB123 / Logitech 510 / SAMSUNG - 226BW WideScreen / Ipod 80Gb Video
Temren

8 Temmuz 2008; 20:43:03 

1992 yılında aldığımız sony trinitron geçenlerde bozuldu. migros'tan ucuza bir tv aldık. renkleri ve tv'nin şekli şemali hiç hoşuma gitmemişti. bu tv 1 ay sonra bozuldu.

ben de bir kaç gündür sırf sd yayın için tv arıyorum. özellikle sony trinitron bulabilseydim parası mühim değil alacaktım.

hala kararsızım 300-400'e bir tv mi alsam yoksa ben ince tv isterim diyen annemi memnum mu etsem. 1500 ytl verip memnun kalmama ihtimali hiç içime sinmiyor..

tüplü tv olarak aklımda şu var
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153528&productid=evsamcw21z413nc

Amd x2 5000+ BE@3,2ghz, Asus M2a-Vm 690G, Sapphire Ati HD3850 256mb, 2x1GB Twinmos 800 mhz, Seagate St3500320ns hd, Creative Sb live 24bit 5+1, Altec Lansing Vs4121, Samsung 794mb, Logitech Attack3 Joystick, Cooler Master eXtreme Power Duo 600watt
.Link

10 Temmuz 2008; 14:30:32 

quote:

Orjinalden alıntı: Temren

1992 yılında aldığımız sony trinitron geçenlerde bozuldu. migros'tan ucuza bir tv aldık. renkleri ve tv'nin şekli şemali hiç hoşuma gitmemişti. bu tv 1 ay sonra bozuldu.

ben de bir kaç gündür sırf sd yayın için tv arıyorum. özellikle sony trinitron bulabilseydim parası mühim değil alacaktım.

hala kararsızım 300-400'e bir tv mi alsam yoksa ben ince tv isterim diyen annemi memnum mu etsem. 1500 ytl verip memnun kalmama ihtimali hiç içime sinmiyor..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153528&productid=evsamcw21z413nc

Sony, samsung yada philips satan bir mağaza bulamadım, bulabilen bilen varsa , buraya yazarsa sevinirim.

ercü80

10 Temmuz 2008; 15:08:06 

quote:

Orjinalden alıntı: .Link

quote:

Orjinalden alıntı: Temren

Sony, samsung yada philips satan bir mağaza bulamadım, bulabilen bilen varsa , buraya yazarsa sevinirim.

doğubankta dikmen elektronik var orda bi tane 82 crt philips yatıyo istersen git bi bak zaten philps bayii o firma doğubankın girişinde köşede görürsün zaten,eğer bakarsan bizide bilgilendirirsin ,sd,nin babası crt dir saygılar

sony play station 2
sony ericson w 810 i
next ye- 2000 cx süper plus
kodak m1063 easy share
kir-pi

10 Temmuz 2008; 16:35:26 

Carrefour gibi mağazalarda değişik markaların 100 hz olan CRT lerini görmüştüm oralarada bakabilirsiniz
metteksk

13 Temmuz 2008; 15:50:09 

LEZMAN 72 ekran sony televizyonunun özellikleri nelerdir yazarmısın ciddi olarak alıcıyım. piyasada sony crt arıyorum ne zamandır