Şimdi Ara

The Lord of The Rins: The Battle for Middle Earth III YOLDA !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
50.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Lord of The Rins: The Battle for Middle Earth II' den sonra The Lord of The Rins: The Battle for Middle Earth III yolda
    !!!

kaynak :
    http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=303442&st=0

• Yazanları pek okumadınız galiba?
  • neden ki ? :S
  • Ne yazıyor Tuğer anlayamadım.
    Ama bende çıkmayacağına %80 gözü ile bakıyorum.Ama çıkma ihtimaline de &80 bakıyorum(film gibi üçleme olabilir bakımından)
  • süper bi haber
  • LOTR'in bir başka oyununu yapıyorlardı zaten.Middle earth'ü çıkarmaları için en aşa 2 yıl vardır...
  • Bi tane skill ekranı ve İmrahil ile Merry'nin resmini görünce 3. oyunun çıkmasını fake diye düşünüyorum. Çünkü kimse skill ekranı çıkarmaz görsel olarak.

Yani boşa ümitlenmeyin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lord of the rings online
    2 yıl önce açıldı
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banada Fake Gibi Geldi Ama Çıkarsa Damgasını Vurur Seneye
  • Çok güzel oyun inş. çıkarırlar.
  • Silmillariomn üstüne oyun yapsalar olmuyor mu ya? LOTR da başka savaş kaldı mı ki anlatılmayan? Bilmiyorum ama biraz gerksiz olur gibi geldi. Ama çıksın yine oynarız.
  • Çıkarsa güzel oyun olur diğer 2 oyun gibi.Ama pek de sanmıyorum çıkacağını.
  • çıkması için bi kaç sene daha lazım bence... yukarda da söylendiği gibi 3leme yapabilirler oyunu filmi gibi
  • Yalan ordaki bfme III yazısı bile herşeyi belli ediyor Conquest den sonra belki çıkar ama bi laf varya hani bfme'den babam çıksa oynarım...
  • arkadşlar en allta dediği gibi "...we will make site and BFME-3 mod - yes, but..." MOD yazısını gördüyseniz bunun bir mod olduğunu görürsünüz adamlar EA ile görüşme yapıp mod yapcaz diolar exp pack gibi bişey yani ama EA böyle teklifleri kabul etmediği için muhtemelen üzülüp işi bırakıcaklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: GtzilA

arkadşlar en allta dediği gibi "...we will make site and BFME-3 mod - yes, but..." MOD yazısını gördüyseniz bunun bir mod olduğunu görürsünüz adamlar EA ile görüşme yapıp mod yapcaz diolar exp pack gibi bişey yani ama EA böyle teklifleri kabul etmediği için muhtemelen üzülüp işi bırakıcaklar

ea ile anlaşmaları bitti diye biliyorum
  • The Battle for Middle Earth III diye bir oyun yok. Biraz göz gezdirdim verdiğin link'e. Sadece The Battle for Middle Earth 2 oyununa mod yapıp adını 3 olarak koyacaklarından bahsediyorlar ama oradakilerden de yardım istemişler. Ayrıca EA ile bağlantı kuracaklarını söylemişler falan filan. Kısacası elle tutulur birşey yok ki zaten oradaki çoğu kişi desteklememiş bile Hepsi RotWK yeter bize diyor
  • 7 Temmuz 2008; 19:33:21 HortMu Yaptınız Ne
  • eee noldu cıkmadı :D
  • Tüh ya eski konuymuş, bir an için sevinmiştim.
  • Fakede son nokta
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.