KONUNUN UZMANLARI VE BU MODEL TVLERİ KULLANANLARBANA YARDIMCI OLURSA SEWİNİRİM. YAKLAŞIK 1 AYDAN BERİ GEREK FORUM VE İNTERNETTEN GEREKSE MAĞAZA MAĞAZA GEZEREK 40" LCD TV ARIYORUM. SES SİSTEMİNİ BAĞLAYIP ARADA MAÇ İZLEYECEĞİM DVD DEN FİLM İZLEYİP LAPTOPU BAĞLAYIP OYUN OYNAYACAĞIM İÇİN KALİTELİ BİRŞEY ALMAK İSTİYORUM. W4000, 10 BİT PANEL VE BRAVİA ENGİNE OLMASI (SONY SATICILARININ SAMSUNGLA HİÇ BİR OLURMU! GAZLARI) SEBEBİYLE A656 İSE 100HZ VE 50:000/1 KONTRAST OLMASI SEBEBİYLE CAZİP DURUYOR. FİYATLARI DA KAFA KAFAYA OLDUĞUNDAN TERCİH YAPMAM DAHADA ZORLAŞIYOR. BU KONUDA FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.
albanez usta biliyorsunuz artık bu forumda yazmıyor
bu sorunun hemen hemen dünyanın tüm forumlarında sorulduğunu
ortak kanı olarak sd ağırlıklı olacaksa a656 hd ağırlıklı olacaksa w4000 gibi bir ortak kanı oluştuğundan bahsetmişti
senin amacına bakılırsa maç ve dvd film dediğine göre sd ağırlıklı demektir dolayısıyla a656 alacaksın fiyat için benim mesajlarıma bak daha ucuza bulursan al bulamazsan bana p.m. gönder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 8 Temmuz 2008; 15:58:03 >
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
KONUNUN UZMANLARI VE BU MODEL TVLERİ KULLANANLARBANA YARDIMCI OLURSA SEWİNİRİM. YAKLAŞIK 1 AYDAN BERİ GEREK FORUM VE İNTERNETTEN GEREKSE MAĞAZA MAĞAZA GEZEREK 40" LCD TV ARIYORUM. SES SİSTEMİNİ BAĞLAYIP ARADA MAÇ İZLEYECEĞİM DVD DEN FİLM İZLEYİP LAPTOPU BAĞLAYIP OYUN OYNAYACAĞIM İÇİN KALİTELİ BİRŞEY ALMAK İSTİYORUM. W4000, 10 BİT PANEL VE BRAVİA ENGİNE OLMASI (SONY SATICILARININ SAMSUNGLA HİÇ BİR OLURMU! GAZLARI) SEBEBİYLE A656 İSE 100HZ VE 50:000/1 KONTRAST OLMASI SEBEBİYLE CAZİP DURUYOR. FİYATLARI DA KAFA KAFAYA OLDUĞUNDAN TERCİH YAPMAM DAHADA ZORLAŞIYOR. BU KONUDA FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.
Her iki üründe çok başarılı .. Fakat şuan ve bundan sonra kıyas yaorken lütfen özellikleri birbirleri ile çarpıştırın .. Samsung seç derim ben çünkü samsung panelde 100Hz var w4000 serisinde 100Hz yok. Ha diyebilirsiniz belki ondana 10 Bit işlemci var onu halleder .. Ama sakın bu düşünceye kapılmayın arkadaslar her 2 ürün güzel fakat samsung başta geliyor .. Samsung ile x3500 kıyaslarsanız ok derim ama w4000 a656 modelini lütfen kıyaslamayalım olurmu?? Herkese iyii formlar ...
playmaker
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 1 günü kaldı.
8 Temmuz 2008; 16:35:54
şimdi pioneer plazma özellik olarak en düşüğü ama sd hd bu ikisinide kahvaltı niyetine yer nasıl oluyor bu acaba mucize galiba değil mi
dünyanın her yerinde kıyaslanan ürünler bunlar, bencede seçim samsung olmalı...
birde lütfen kağıt üzerinde fazla bir şey ifade etmeyen özelliklerle tv'leri karşılaştırmayalım olur mu?
panel kalitesinden, işlemci kalitesinden ve teknolojisinden bahsedilse, görüntü kalitesi için yorum yapılsa anlarımda sakız olmuş artık, kontrast 60 bin işlemci 10 bit birde 100 hz tamam ondan
kralı yok, ha birde full hd olacak yoksa göstermez yayınları
playmaker senin dediğine gelecek olursak; panel kalitesi - samy derki; sony paneli bizden alıyor - sony derki; ülen paneli üreten şirketlere biz ortağız kaldı ki onlar 2 sene biz 5 sene garanti veriyoruz bu panellere ayrıca 10 bit panel kimde var ( bu 10 biti tam çözmüşde değilim açıkcası)
işlemci kalitesi -sony derki; bizdeki bravia engine teknolojisi çok ileri seviyede 9 farklı süzgeçten geçiyor görüntü belki philips altrenatif olabilir, vestel bizden esinlendi, samyinin DNIe 'si ise tamamen hikaye -samy derki; bizdeki yazılım da 11 adet filitre var görüntüyü pamuk gibi yapıyoruz.
Aga, sözün özü benim gibi bu konunun uzmanı olmayanlar satıcıların ballandıra ballandıra anlattıklarını ağzından salya akıta akıta dinliyo. Bana sorarsan ben bu televizyonu alınca bi 5-6 sene belkide daha uzun bu tvyi kullanacağım (muhtemelen full hd yi görürüm bu tvde :) ) plazmaların çok elektrik tüketmesi ve laptopu bağladığımda iyi görüntü vermemesi sebebiyle plazmalardan uzak duruyorum. benim gönlümden geçen sony, ama ikisininde fiyatı nakitte 3000-3100 civarlarına geldiğinden kafam gene bulandı. ama genel yazılardan anladığım şu an için ikiside işimi fazla fazla görüyor.
Arkadasım önemli olan alacagın ürün senin ihtiyacını görebilecek durumda olup olmaması .. Fakat bir ürün alırken şunları göz önünd mutlaka bulundur. Ben bu ürünü kaç yıl kullanırım veya kaç yıl benim ihtiyaçlarımı karsılar beni yarı yolda bırakabilirmi? diye sürekli sorularda bulunabilirsin . Ayrıca alacaagın üründe son teknoloji olmasını mutlaka dikkat et nedeni ise inanılmaz şekilde teknoloji genişlemiş durumda yani bu yayın yok gerekte yok deme yayın tahminden önce gelirse hayal kırıklıgına ugrarsın ok.. Herkese İYİ Formlar