Arkadaşlar evime ilk kez digitürk aboneliği alacağım, lig tv'nin de içinde olduğu bir paket olsun istiyorum. bugünlerde birkaç kampanyasını inceledim ancak hangisinde lig tv var hangisinde yok kafam karıştı.
şu eko spor paketinin aylık 62.80 ytlik ücreti bana biraz fazla gelecek, o yüzden bunu eledim kafamda...
diğer kampanya/paketler arasında karar vermemde bana yardımcı olur musunuz?
bu iki kampanya dahilinde ayrıca lig tv'yi de almam mümkün mü? mümkünse ne kadar öderim?
2. http://www.digiturk.com.tr/kampanyalar/yilingolu.aspx bu kampanyada "LigTV’nin yanında Digiturk’ün Turksat üzerindeki özel kanallarını da seyretmek için; kredi kartınızdan 12 taksitle ayda 41,90 YTL’ye üye olabilirsiniz. " bu özel kanallar hangileri oluyor? 2. kampanya daha uygun gibi görünüyor ancak yine de bilmediğim paketler/kampanyalar yada önerileriniz varsa dikkate alacağımdan şüpheniz olmasın.
Digitürk mayıs ayında sanırım acayip bir kampanya yaptı koltuklu moltuklu . Kampanyada paketler koltuklarla isimlendiriliyordu ve o kampanya hiç reklamlara çıkmadı gizli gizli yapıldı ve bundan faydalanıp ayda 19 ytl ye ligtv içeren paket sattı digitürk. Evet o 62 ytl lik eko spor paketini şu an 19 ytl ye izleyebilen binden fazla kullanıcı vardır.
Kampanyayı digitürk aniden bitirdi ve bizde ileride buna benzer bir kampanya mutlaka çıkar yoksa haksızlık olur diye beklemeye başladık. Halen ses seda yok digitürkten bence sende bekle ve bu dediğim olayı araştır bu forumda var "olay kampanya" başlığında...
neticede haftada 4 ayda 16 veya 20 mac icin de aylik 40 milyon fena deil
bir mac 2 ytl ye geliyor , daha fazlasini da istemek haksizlik olur neticede yayin haklari icin de baya para dokuluyor bu ise platform tarafindan
40 YTL fena değil dediğin doğru.Ben sadece FB nin maçlarını izlediğimden 10 YTL ye geliyor maliyet .Ben 10 a razıyım da Lig Tv yi daha fazla diye biliyordum
@Hunter_one, gerçekten şu mayıstaki kampanya çok iyiymiş, hiç haberimiz olmadı. gerçi o zaman almayı da düşünmüyordum ama şans eseri öğrenseydim kararım değişirdi... dediğiniz gibi tvde de görmedik öylece bitmiş gitmiş...
"22 Temmuz'da bu kampanyalar bitecek ve yeni kampanya çıkabilir" yazan arkadaşı okuyunca kararsız kaldım, acaba beklesem mi diye... ama evdeki bulgurdan da olmak var, sonra yeni kampanya çıkacak diye beklerken bu kampanyayı da aramayayım?
şu anda aklıma yatan "yılın golü" kampanyasında lig tv+standart uydu kanalları var. peki belgesel, spor kanallarını izleyemeyecek miyim? bunun için ayrıca bir ücret mi ödemem gerekiyor, ne dersiniz?
12 ay süreyle ayda 40 YTL veriyorsun; recevier hediye ediyorlar. Bir yıl boyunca Turksat üzerinden Lig TV'yi izliyorsun. Yanında birkaç kanal daha var. 12 ayın sonunda aboneliğin bitiyor, recevier senin oluyor.
Sizce bu nasıl bir kampanyadır, girilir mi? Mesela benim evimde uydu bağlatısı var ama recevier yok. Lig TV'yi de seyretmek istiyorum...
12x40 = 480 YTL'ye recevier + Lig TV satmış oluyorlar.
En dandik recevier'ı alacak olsam 80 YTL... 480-80=400/12=33,33 YTL ===> Lig TV'nin aylığı yaklaşık 33 YTL'ye geliyor.... Maç seyretmek için ayda bir dışarı çıksam; yemesi içmesi en az 50 YTL'yi buluyor. Bunun derbisi var, Türkiye Kupası var, maç dışı kanallar var,...
Verecekleri recevier, Lig TV dışında diğer uydu kanalları için de işe yarar mı?