Bir monitör almayı düşünüyorum. Oyun oynamam. İnternet, msn, film gibi işlerde kullanacağım. Ve 19" yeterli benim için. Ama sorum Parlak ekran mı mat mı? Parlak ekran çok rahatsız edici mi sizce parlamasından dolayı? Görüşlerinizi bekliyorum.
932GW (PARLAK) (Bunun 2232GWden farkı yok di mi?) T190 (MAT)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anchoret90 -- 7 Temmuz 2008; 23:54:30 >
bence parlak alma.mat olanı en iyisi parlak ekranda ekran parlayabilir rahatsız olabilirsin,şikayetçi olabilirsin ama mat ekranda böle bişeyle karşılaşmazsın
pentium4 3.2_-kingston 512x2_-abıt a17_-nvidia geforce fx 5700_-avermedia tv card_-samsung 80 gb hdd_-samsung 500 gb hdd_-asus ta 9a1 atx kasa 350w_-samsung dvd-rw_-lg cd-rw_-lg dvd-rom_-creative m4400 4+1 sound system_-hp deskjet f370 all ın one_-microsoft kablosuz optik desktop 1000_-lg 194ws widescreen 19'' monitör._-maxtor basics 1tb harici hdd
çok değil hiç yormuyor tavsiyem vatan mavi gibi bir yere gidin görün zaten dehşet ışık yanıyor oralarda yansıyorsa orada yansır en fazlada o kadar yansır zaten
Tabiki de Parlak Ekran daha İyi Zaten LCD üreticileri bu paneli özel olarak üretiyor renkler daha canlı Ekranda Cam hissi uyabdırması Kişisel Olaek benimde hoşuma gidiyor ürünü daha kaliteli kılıyor .Ne çabuk Unutuldu Crt Monitörler. Hepsinde cam vardı ve parlama denilen şeyi hemen hemen herkez biliyor . Parlak ekran LCD de CRT ye Göre Parlama Yanı Ortam IŞIĞINI YANSITMA DURUMU % 50 daha az Monitörü kapttığınızda kendi suratınıın yanı sıra Lcd nin ne kadar tozlandığınıda göre biliyorsunuz Hemen eilinze bezi alıp temizliğe başlıyorsunuz buda sizi Hijjene daha fazla önem vermenize teşfik ediyor (nerden nere bağladım. )bendede hp2207h var parlak ekran bir öceki lcd 22 " lg idi ve mat ekrandı. Parlak Parlak Pasparlak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafi2008 -- 9 Ağustos 2008; 1:12:55 >
Açıkcası parlak gerçekten siyah renklerde çok daha iyi duruyor.Tabi her güzelin bir kusuru var.Çok iyi temizlemek ve bol ışık altında kullanmamak gerekiyor.Açıkcası benim tercihim parlaktan yana.