Arkadaşlar 2000 YTL civarı LCD alacağım evdeki eski tv yi bugün itibari ile satmış bulunmaktayım ve sizlerden yardım bekliyorum odadaki izleme mesafem 5 metre diyebilirim 42 ich alacağım lütfen bana marka model olarak önerilerinizi söyleyin.
-------------------------------------------------------------------------------- Audiosystem Digital Technology • Automatic Volume level control / Clear voice function - / • NICAM/A2-Stereo-Decoder/Virtual Dolby/Surround • / - / • Output power 2 x 10 W
-------------------------------------------------------------------------------- Videotext TOP Text/FLOF Text/List Text • / • / • Text memory capacity 500
-------------------------------------------------------------------------------- Technical Data Stand-by (W) 0,9 Cabinet Colour Black Dimensions with foot (W x H x D) in mm 1,036 x 736 x 292 Weight incl. Foot in kg 28,0 External AVC system - Dimensions (W x H x D) in mm EAN 4974019561103
Ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizin ordularınızın zaferi için yalnız zemin hazırladı... Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
Şimdi çogu çıkan seriler bazı yerlerde bu fiyattan satılıyor. Mesala 42PFL5522 Phılıps ve 40a457 Samsung Modelleri senin aradıgın gibi ve 300 YTL daha ekleyebilirsen 40V3000 Modelini düşünebilirisin .. 40v3000 Sony model digerlerinde farkı ise 16.000:1 kontras olması ve 1920x1080p Çözünürlükte olmasıdır .. Bu bilgilerinden yararlanmak istersen özelime mesaj atabilirisin Prensip geregi firma tanıtımını açıklamıyorum ama bu fiyatlar nerde oldugunu özelime mesaj atarsan sevinirim .