Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
kablosuz modem bağlantı uzaklığı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> kablosuz modem bağlantı uzaklığı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BLADE66

7 Temmuz 2008; 16:04:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar olay şu çevredeki otellerde internet var çekiyor kablosuz laptaplar falan çekiyor bende masa üstü var yaklaşık binalarla aramızda ben 3. kattayım mesafe 100 metre müşteriler için olduğundan şifre yok bu yüzden bu nimetten faydalanabilirmiyim ve yapmam gerekiyor ne almama gerekir makinaya hangi parça peki bağlanabilirmiyim

Sound Blaster Digital I /o Module
bu ürünü arıyorum lütfen istanbulda yada başka bir yerde bulan olursa bana ulaşırsa sevinirim e-mail ve msn adresim
burckurt66@yahoo.com
jnrgndz_798

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 19:14:28 

anakarta takmak üzere pcı dan wireless adaptör kartına ihtiyacın var.

yada daha kolay olarak usb üzerinden baglanan bir kablosuz alıcıya ihtiyacın var bu tıpkı bir flash disc e benzer küçük bişey

Intel Core2 Duo E6600 @ 3.24 Ghz[ısı] = Asus P5K-E Wifi-Ap = Kingston Valueram 2x1GB 800 Mhz 5.5.5.15 1.8v = Msı N9600GT OC v127 red moon = Coolermaster Real Power M520 520W = Asus TA-951 = Seagate 320GB NCQ 16MB = Samsung Syncmaster 732N plus = Lg GSA-H44N = Microsoft Lazer Desktop 6000 = Creative Inspire M5300 = Hp Photosmart 3310 = Microsoft Lifecam VX-6000 = Airties AP-301 = Kaspersky Internet Security 2009 = 3D Mark Vantage score & Vista score

Toshiba Satelitte A200-1VL|Logitech V450|Toshiba S8|Sony DSC-W17|Samsung DVD-P365 DivX|Philips SPE2005CC 120GB|Sony Ericsson K550i [HPM-70]
Barış07

7 Temmuz 2008; 19:26:24 

ek anten takılabilen bir wireeles adaptör alırsan garanti olur.

BLADE66

8 Temmuz 2008; 8:13:09 

peki arkadaşlar ek anten takılabilen sanırım daha uzaktakini iyi çekmek için öyledeğilmi peki toplam maliyeti bana nekadara patlar herşeyin?

Sound Blaster Digital I /o Module
bu ürünü arıyorum lütfen istanbulda yada başka bir yerde bulan olursa bana ulaşırsa sevinirim e-mail ve msn adresim
burckurt66@yahoo.com
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> kablosuz modem bağlantı uzaklığı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte Dynamic Energy Saver
Gigabytedan işlemci voltajını düzenleyerek ek enerji tasarrufu sağlayan yeni teknoloji DES
OCZ Flex XLC PC2 9200
OCZden dünyanın ilk su soğutmaya hazır bellek modülleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir