Malum su konusu giderek daha önemli hale gelmeye başladı..normalden az yağan yağmurlar,su kesintileri,barajlardaki suların azlığı,musluğa gelen suyun kalitesi derken adeta damacana suya esir hale geldik..Böyle taşıma suyla değirmen dönüyor da dönen değirmen bizimkisi değil su satıcılarının ki..şaka maka bütçede ciddi bir gider kalemi haline geldi..ben de dedim ki bir su arıtma cihazı alsam ve suya vereceğim parayı bu cihaza versem nasıl olur.
Konu hakkında az biraz araştırma yaptım internette ama kafam netleşeceğine iyice karıştı..meğer bu pazar ne bereketliymiş..onlarca marka ve hepsi de türünün tek ve en iyi arıtma yapan örneği..hiç ayranım ekşi diyen yok,fiyatlar da alabildiğine.. bende en iyisi bu forumda buna cevap aramak dedim ve buraya yazıyorum... Şİmdi arkadaşlar bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanlar burada paylaşırsa ben ve benim gibi yol gösterici arayanlar faydalanır diye düşünüyorum.. Su arıtma cihazı nedir Nasıl bir arıtma ev için uygundur,kimyasal mı yoksa fiziksel arıtma mı.. Ters osmos arıtma yöntemi nedir, Fiyat/fayda değerlendirmesi nasıl yapılmalıdır, Tecrübe edilmiş önerilecek markalar ve fiyatları vb..vb..