geçmiş olsun arkadaş aldıgınız monitörü incelerseniz film lerde oyunlarda veya herhangi bir hareketli görüntüde görüntü kalmaları insanların suratlarında çizik çizik çizgilerin görünüp görünüp kayboldugunu ve alt yazıların görünmedigini görüceksiniz LG türkiyede daha önce aynı modeli 16 ms den sokmuştu üründe panel ve kasa aynı seri nolarda aynı ürün bozuk ztn ondan bu kdr ucuz aynı seviye daha kötü etiketi olan samsung 100 ytl daha pahalı neden die hiç sormazmı insanlar kendine :D hade geçmiş olsun
İlk önce bende bu modeli alacaktım sonra vazgeçtim... LG L1953S Modelini aldım çok memnunum DVİ çıkışı yok ama soket alıp hallettim... Filmlerde ve oyunlarda performansı çok güzel 5000:1 Kontrasat vsvs
19 inç ve üstü her boyutta dvi şart.Bu boyutlarda vga kullanmak kaliteyi gözle farkedilir şekilde düşürücektir...O yüzden ne olursa olsun 300 400 küsür ytl rakamlar verip LCD alıyosanız mutlaka dvi çıkışına sahip olmasına dikkat edin.Daha fazla para verirsiniz evet ama buna deger.Bu paranın nedenide dvi çıkışına aship olan ürünlerin vergisinin daha fazla olması(lüks sınıfında sayılıyo bi çıkışla :))
geçmiş olsun arkadaş aldıgınız monitörü incelerseniz film lerde oyunlarda veya herhangi bir hareketli görüntüde görüntü kalmaları insanların suratlarında çizik çizik çizgilerin görünüp görünüp kayboldugunu ve alt yazıların görünmedigini görüceksiniz LG türkiyede daha önce aynı modeli 16 ms den sokmuştu üründe panel ve kasa aynı seri nolarda aynı ürün bozuk ztn ondan bu kdr ucuz aynı seviye daha kötü etiketi olan samsung 100 ytl daha pahalı neden die hiç sormazmı insanlar kendine :D hade geçmiş olsun
Manıtoru alalı 3 gun falan oldu 3-4 fılm ızledım ve oyun oynadım(cod 4 pes2008 vs ) hıc bısey farketmedım sen yazıyı yazdıktan sonra bir daha dıkkatlı ınceledım garıp olan bir şey yok
Çamur at, izi kalsın. Başka birşey değil! Bir monitörde bu derecede ciddi problemler varsa garanti kapsamında değiştirilir. LG gibi bir firmanın bu kadar sorunlu bir ürünü piyasaya sürebileceğini düşünmek anlamsız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi February 29th -- 9 Temmuz 2008; 20:12:27 >