Şimdi Ara

Fraps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Fraps programı ile ilgili bir sorunum var.Fraps programıyla oyunların görüntülerini çok rahat kaydedebiliyorum buraya kadar bir sorun yok.Fakat ses kayıt etmiyor.Ne yaptıysamda ses kayıt etmeyi başaramadım; videoyu çekiyor fakat ses yok acaba nedendir bir çözümü ayarı var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim..

Fraps

• FRAPS SES KAYIT ETMEZ BENIM BİLDİGİM HATTA HİÇ BİR VİDEO ÇEKME PROGRAMI SES KAYIT ETMEZ

SESLERİ SONRADAN EKLICEKSIN MESALA WİNDOWS MOVİMEVKER MI NE VAR İSMİNİ YANLIŞ YAZDIM AMA ANLADIN SEN :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

FRAPS SES KAYIT ETMEZ BENIM BİLDİGİM HATTA HİÇ BİR VİDEO ÇEKME PROGRAMI SES KAYIT ETMEZ

SESLERİ SONRADAN EKLICEKSIN MESALA WİNDOWS MOVİMEVKER MI NE VAR İSMİNİ YANLIŞ YAZDIM AMA ANLADIN SEN :d

ya adamı yanlış bilgilendirme bende fraps kullanıyorum ses de var görüntü de var...Programda sorun yoktur ama senin pc sorun olabilir mi acaba? Bende sound input Stereo Mix görünüyor...Ses kısılmış olabilir miki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beylerbeyi01 -- 7 Temmuz 2008; 15:28:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: schumacher01

quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

FRAPS SES KAYIT ETMEZ BENIM BİLDİGİM HATTA HİÇ BİR VİDEO ÇEKME PROGRAMI SES KAYIT ETMEZ

ya adamı yanlış bilgilendirme bende fraps kullanıyorum ses de var görüntü de var...Programda sorun yoktur ama senin pc sorun olabilir mi acaba? Bende sound input Stereo Mix görünüyor...Ses kısılmış olabilir miki?

Zaten eski bilgisayarımda ses kaydediyordu.Sonra pc'yi yeniledim ses kaydı olmamaya başladı.Ses full açık hepsi ama hem fraps hem de Camtasia ses kaydetmiyor çözemedim hala..

• Bilen yok mu acaba?
  • bütün kodecleri silip tekrar yüklemeyi dene bir kardeş.Bakalım ne olacak...
  • Onboard ses çipi ile sesi kaydedememiştim. Sblive 5.1 ses kartım kayıt etti. Yukarıda verdiğiniz resimde Sound input bölümünde (onboard olanda) bende de default yazıyordu. Sblive da ise what u hear aktif olmuştu ve kayıt etmiştim. Sizde de böyle bir seçenek mevcutsa deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA SANANDREAS KONTROL AYARLARI
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANUBIS

Onboard ses çipi ile sesi kaydedememiştim. Sblive 5.1 ses kartım kayıt etti. Yukarıda verdiğiniz resimde Sound input bölümünde (onboard olanda) bende de default yazıyordu. Sblive da ise what u hear aktif olmuştu ve kayıt etmiştim. Sizde de böyle bir seçenek mevcutsa deneyin.

Bende de onboard ses kartı var ayriyetten bi kart yok senin değine göre galiba ondan; bende eski bi kart vardı 5+1 bi onu takayım belki olur teşekkürler.
  • ses olsa nolcak ki nabıcan yani

Fraps yerine gamecam v1.4 kullan frapsla çekilen vidyolar hem fazla yer kaplar hem görüntüyü bozar bence + ses kayıt özelliği yok diye biliyorum nekadar var deselerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coming -- 9 Temmuz 2008; 19:45:21 >
  • arkadaşım ses yok filan diye prgmı kötülemeyin

ses kartı ayarlaarına gir (sistem tepsisinde hoparlör gbi simgesi wardır muhtemelen) mixer i bul sora "stereo karıştırıcı" yı aktif yap yani üstünde çrpı warsa vveya kısıksa aç tmm eğer ses kartı ayalarında bulamadıysan başlat>tümprglar>donatılar>eğlence>ses ayarı denetmi'ne tıkla açılan yerde sol üst köşedeki seçnklere sorada özelliklere tııkla karıştırıcı aygtı sonunda input olanına tıkla (kaydetmeye geçsin) alttaki pencerede stereo nun tiki olduğuna emin ol tmm dedikten sora ordaki pencerede en sağdaki stereonun sessizse tiki kaldır kısıksa aç tmm sorun kesin çözülür
  • konu 7 Temmuz 2008; 14:24:52'de açılmış mesaj atarken tarihlere bakalım lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinali42

arkadaşım ses yok filan diye prgmı kötülemeyin

ses kartı ayarlaarına gir (sistem tepsisinde hoparlör gbi simgesi wardır muhtemelen) mixer i bul sora "stereo karıştırıcı" yı aktif yap yani üstünde çrpı warsa vveya kısıksa aç tmm eğer ses kartı ayalarında bulamadıysan başlat>tümprglar>donatılar>eğlence>ses ayarı denetmi'ne tıkla açılan yerde sol üst köşedeki seçnklere sorada özelliklere tııkla karıştırıcı aygtı sonunda input olanına tıkla (kaydetmeye geçsin) alttaki pencerede stereo nun tiki olduğuna emin ol tmm dedikten sora ordaki pencerede en sağdaki stereonun sessizse tiki kaldır kısıksa aç tmm sorun kesin çözülür

bu arkadaşın dediği tamamen doğru sonunda sesli kaydetmeyi başardım. valla çok sevindim çok saol bu arkadaşın dediğini herkese tavsiye ederim KESİN çözüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_and_Wild -- 15 Temmuz 2009; 20:54:09 >

• işte ilk video ses ve görüntü süper

http://rapidshare.com/files/256479152/StreetFighterIV_2009-07-16_16-13-10-59.flv.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ayrıca bu oyunla ilgili bi sorum var.
    street fighter 4'te açtığım karekterleri neden kaydetmiyor? veya nasıl kaydederim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.