Şimdi Ara

TV yayınını yada herhangi bir video'yu ağa yada dünyaya dağıtın : Slingbox Personal Broadcaster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu sıralar fiyatları oldukça makul değerlere inen ve yeni teknolojilerle daha hızlı ve daha uzun şarj ömürlü bir hal alan notebook lar gelişen kablosuz bağlantı teknolojilerindende sonuna kadar yararlanabilmekteler. Kullanıcılar taşınabilir bilgisayarları ile günümüzde kablosuz ve çok geniş bir alanda hizmet sağlayabilen 3G ve Wi-Fi gibi bağlantı teknolojileri sayesinde istedikleri her noktadan iş veya eğlence içeriklerine anında ulaşabiliyorlar.

    Sling Media tarafından geliştirilen SlingBox, taşınabilir bilgisayarımızla erişebileceğimiz içeriklere birde video yayınını ekliyor. Bir bilgisayara ihtiyaç duymadan video kaynağından yada dahili tunerinden aldığı TV görüntüsünü direk olarak Windows Media 9 formatında sıkıştırarak bağlı bulunduğu router üzerinden ağa dağıtabilen SlingBox, size kişisel video yayınınızı kolay bir şekilde ağ veya Internet üzerinden dağıtma olanağı sunuyor. Eğer SlingBox'ın bağlı bulunduğu routerda kablosuz ağ desteği varsa, notebooklardan kablosuz olarak o an aktarılmakta olan yayını evin yada ofisin her yerinden izlemek mümkün.

    Aslında SlingBox'ın hangi amaçlar için kullanılacağı tamamen kullanıcının kendi zevkine ve yaratıcılığına kalmış durumda. Arada video işleme ve sıkıştırma için bir bilgisayara ihtiyaç duyulmaması istenirse SlingBox ve hızlı bir Internet bağlantısı ile direk kameradan çekilen görüntü ile internetten canlı yayın yapılması bile mümkün.

    Şu an için paketten çıkan istemci yazılım sadece PC uyumlu ve yayın ister yerel ister kablosuz ağ yada Internet üzerinden yapılsın izlemek için paketle beraber gelen yazılımın yüklü olduğu bir PC gerekli. Sling Media'nın planları ileride geliştirecekleri yazılımlarla yapılan bu yayının üçüncü nesil telefonlar ve PDA lar tarafındanda izlenebilmesini mümkün kılmak.

    Cihazın üstünde RCA ses (Sağ/Sol), Komposit video, S-video ve RF/Koaksiyel girişler mevcut, çıkış olarak RCA ses (Sağ/Sol), Komposit video ve S-video bulunmakta ayrıca ön panelinde durum, ağ bağlantısı ve güç durumunu gösteren iç (3) adet led bulunmakta. Network bağlantısını RJ 45 Ethernet çıkışı üstünden sağlayan SlingBox'da ne yazık ki dahili bir kablosuz router bulunmamakta. Boyutları 27x4x10 cm (yaklaşık olarak ortalama bir notebook genişliğinde), ağırlığı ise 7 kilo olan cihazın kontrolü kızıl ötesi ile haberleşen kumandası ile yapılıyor. 2005'in ilk yarısında piyasaya sürülmesi beklenen ürünün üretici firma tarafındna önerilen satış fiyatı 249$. Cnet editörleri tarafından yapılan ön incelemesinde video kalitesi ağ yada internet üzerinden izlenen videolara göre daha iyi ve tatminkar bulunmuş.


    Sayfanın Linki : http://www.slingmedia.com/_files/features.html








  • yapıyolar ya ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aTi -- 2 Nisan 2005, 0:54:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.