CPU INTEL E2180 2.0 GHz Socket 775 1MB, 800 MHz ANAKART ASUS P5KPL-VM, G31 ,DDR2 ,S+V+GL, PCIx 775p
yeni bir bilgisayar toplayacaktım ve 9600gt ile bu parçaları almaya karar verdim. biraz araştırdğımda bu işlemcinin ekran kartına darboğaz yaptığını duydum . bu yüzden kesin oc yapmak lazımmış . ben oc işinde ii değilim daha geçenlerde hdd yandı. bu yüzden voltaj vermeden ve ram timingleriyle oynamadan oc yapacağım bu işlemci nereye kadar gider ve de anakart oc için uygun mu ? (eğer voltaj verirsem)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaReZ -- 7 Temmuz 2008; 15:59:26 >
Hocam G31 chipset kullanmadım ama eminim Oc menüsü vardır giriceksin fsb yükselterek işe başla ha birde üst konu var Oc nedir nasıl yapılır değerli forum arkadaşlarım düşünmüş açmış gir bir bak...
hayır ben o anlamda sormadım E2180 3.2 Ghz'ye kadar çıkaranlar olmuş ama tabii ki kaliteli anakartlarla bu anakartla kaç ghz'ye kadar çıkabilir diye sormuştum
CPU INTEL E2180 2.0 GHz Socket 775 1MB, 800 MHz ANAKART ASUS P5KPL-VM, G31 ,DDR2 ,S+V+GL, PCIx 775p
yeni bir bilgisayar toplayacaktım ve 9600gt ile bu parçaları almaya karar verdim. biraz araştırdğımda bu işlemcinin ekran kartına darboğaz yaptığını duydum . bu yüzden kesin oc yapmak lazımmış . ben oc işinde ii değilim daha geçenlerde hdd yandı. bu yüzden voltaj vermeden ve ram timingleriyle oynamadan oc yapacağım bu işlemci nereye kadar gider ve de anakart oc için uygun mu ? (eğer voltaj verirsem)
alacağınız anakart o işlemci için hatat hiç bir işlemciyi o.c. etmek için uygun değil.. bu arada bu işlemcinin takoz olduğunu kim söylemiş daha bu gece stok fanla max. mhz deneyim dedim kasa içinde.. anakartım dfi blood iron p35 125 dolarlııkk anakart http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=386425
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain54 -- 9 Temmuz 2008; 2:08:03 >