Merhaba ben İphona summerboard'ı yükleyemiyorum ''Package download failed'' hatası veriyor sanırım hata source den kaynaklanıyor, summerboard yükleyebileceğim başka bir source varmı, yoksa ne yapmalıyım?
sources: iappcat.com/r/24330 Katagori: Haberci_Program_Oyun Buradan indirebilirsiniz.
Ayrıca,Hala sorun yaşıyorum diyorsanız o zaman;
12- İNSTALL VE UNİNSTALLER'DA YAŞANAN SORUNLAR
ÇOK ÖNEMLİ! İNSTALLER'DA YA DA UNİNSTALLER'DA YAŞANAN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Zaman zaman, installer'da veya uninstaller'da sıkıntı çekiyor ve yükleyememe durumları olabiliyor. İşte tam burada,yapmamız gereken birkaç küçük detaylar var,onları öğrenelim.
Error Package download failed:can't find host! OK
ifadesi çıkmaktadır. Bunun için sabırlı olunuz ve yılmadan,söylenenleri yapmaya devam ediniz.Mutlak yüklenecektir. Tekrar yüklemek istediğinizde ise
Install Remove from Queue ve Clear Queue
butonları çıkmaktadır. Herhangi bir program İnstall veya uninstall etmediğinde Alttaki Clear Queue basıp tekrar install etmeyi deneyiniz. Olmadı, Cihazınızı kapatıp açınız.Mutlak install edecektir.Yine mi olmadı? bu sefer de download linklerinde sorun olduğunu düşünüp,daha sonra install ediniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 7 Temmuz 2008; 11:56:57 >
Bugün sanıyorum linklerde sorun vardı genel olarak onun için bu sorunu yaşamış olabilirsiniz.Tekrar dener misiniz şimdi düzelmiş görünüyor.Cihazı kapatıp açak ta çözüm olabilir.