Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Summerboard Sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Summerboard Sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
xynador

7 Temmuz 2008; 11:47:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba ben İphona summerboard'ı yükleyemiyorum ''Package download failed'' hatası veriyor sanırım hata source den kaynaklanıyor, summerboard yükleyebileceğim başka bir source varmı, yoksa ne yapmalıyım?

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Temmuz 2008; 11:56:04 

sources: iappcat.com/r/24330
Katagori: Haberci_Program_Oyun
Buradan indirebilirsiniz.

Ayrıca,Hala sorun yaşıyorum diyorsanız o zaman;

12- İNSTALL VE UNİNSTALLER'DA YAŞANAN SORUNLAR

ÇOK ÖNEMLİ! İNSTALLER'DA YA DA UNİNSTALLER'DA YAŞANAN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zaman zaman, installer'da veya uninstaller'da sıkıntı çekiyor ve yükleyememe durumları olabiliyor.
İşte tam burada,yapmamız gereken birkaç küçük detaylar var,onları öğrenelim.

Error
Package download failed:can't find host!
OK

ifadesi çıkmaktadır.
Bunun için sabırlı olunuz ve yılmadan,söylenenleri yapmaya devam ediniz.Mutlak yüklenecektir.
Tekrar yüklemek istediğinizde ise

Install
Remove from Queue ve
Clear Queue

butonları çıkmaktadır.
Herhangi bir program İnstall veya uninstall etmediğinde Alttaki Clear Queue basıp tekrar install etmeyi deneyiniz.
Olmadı, Cihazınızı kapatıp açınız.Mutlak install edecektir.Yine mi olmadı? bu sefer de download linklerinde sorun olduğunu düşünüp,daha sonra install ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 7 Temmuz 2008; 11:56:57 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
xynador

7 Temmuz 2008; 13:28:11 

Teşekkür Ederim..Söylediginiz gibi 2 gündür deniyorum ama bir türlü yüklemiyor..verilen source'da denedim o da aynı hatayı veriyor....

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Temmuz 2008; 19:58:59 

Bugün sanıyorum linklerde sorun vardı genel olarak onun için bu sorunu yaşamış olabilirsiniz.Tekrar dener misiniz şimdi düzelmiş görünüyor.Cihazı kapatıp açak ta çözüm olabilir.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Summerboard Sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Monster T2-Rex 17 dizüstü
Hem oyun hem de iş için bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız; mutlu haber buldunuz :)
Forex TVBox video incelemesi
Forex 5840e / 3850e TVBox ve UTV380 USB TV Kartı video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir