Kredi kartı vade + KDV ile Beraber 1800 ytl ye Oyun Sistemi (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri

AC Kırıklar -> Kredi kartı vade + KDV ile Beraber 1800 ytl ye Oyun Sistemi (7 Temmuz 2008; 11:05:15)

Arkadaşlar işlemciyi forumdan 2.el alayım diyorum. Kasa enermax chakra big tower düşünüyorum. Diğer parçalar şöyle:

[simage]http://img522.imageshack.us/img522/3200/adszpy1.jpg[/simage]

Ner dersiniz? Parçalar iyi mi? Aynı parçaları daha ucuza alabileceğim başka yer biliyor musunuz? vs..

MÜŞAVİR -> Cevap: Kredi kartı vade + KDV ile Beraber 1800 ytl ye Oyun Sistemi (7 Temmuz 2008; 11:11:28)

Bildiğim kadarıyla Ankara'da ucuza satan yerler;
1- Nova
2- gigatek.

foreverkobe -> Cevap: Kredi kartı vade + KDV ile Beraber 1800 ytl ye Oyun Sistemi (7 Temmuz 2008; 11:23:57)

quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

1- Nova
2- gigatek.

Evet Nova'nın çok daha uygun olduğu bir gerçek.

AC Kırıklar -> Cevap: Kredi kartı vade + KDV ile Beraber 1800 ytl ye Oyun Sistemi (7 Temmuz 2008; 11:26:02)

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

1- Nova
2- gigatek.

Novanın sadece ucuza mal sattığı da bir gerçek.Bedava versinler bu sistemi novadan,gene de gidip da almam.Nova demeyin bana[:-]

foreverkobe -> Cevap: Kredi kartı vade + KDV ile Beraber 1800 ytl ye Oyun Sistemi (7 Temmuz 2008; 11:47:21)

quote:

Orjinalden alıntı: AttilaTheHun

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

1- Nova
2- gigatek.

Novanın sadece ucuza mal sattığı da bir gerçek.Bedava versinler bu sistemi novadan,gene de gidip da almam.Nova demeyin bana[:-]

Bana mı sinirlendin anlamış değilim ancak ben sadece fiyatların uygun olduğunu söyledim,yani gidin oradan alın gibi bir şey demedim.

AC Kırıklar -> Cevap: Kredi kartı vade + KDV ile Beraber 1800 ytl ye Oyun Sistemi (7 Temmuz 2008; 11:52:47)

@foreverkobe

Yok dostum kimseye sinirlenmendim yaw.[&:] Novanın içine kadar girip ... sını gördüm de ondan bu öfkem.Nova nın tavsiye edilmesi için alınan parçanın garanti süresi içinde hiç bozulmaması lazım. Garanti süresi bitip parça bozulunca da zaten krallar gibi ağırlarlar seni. Ondan bu öfkem.Neden sana kızayım? [:)]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.140625