Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bir haberimizde AMD'nin planladığı yeni fiyat indirimlerinin detaylarını sizler ile paylaşmıştık. AMD'den sonra Intel cephesinde de indirim planları yapılıyor. Önümüzdeki günlerde çift çekirdekli E5000 ve dört çekirdekli Q8000 serisi işlemcilerini duyuracak olan firma yeni işlemcilerini daha iyi konumlandırabilmek ve rakibinin son hamlesi karşısında sessiz kalmamak için fiyatlarda indirime gidecek. 20 Temmuz'da yapılması beklenen yeni fiyat indirimlerinin detayları konusunda henüz çok fazla bilgi olmamakla birlikte indirimin 45nm üretim teknolojisine sahip işlemcileri de etkileyeceği, E8500, E8400 ve E7200 başta olmak üzere bazı işlemcilerin fiyatlarında indirim yapılacağı belirtiliyor. İndirimin detayları ile ilgili haberler geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.
çoğu kişi OC yapmaz, iyi anakart fiyatı ucuz oluyor AMD'nin, bir de X2 6000 112$ olmuş, tabii ki yapar indirim, OC kullanan toplam kullanıcının %5 i gibi azınlık kalır, bunu göz önünde bulundurmak lazım. Intel'in OC potansiyeli gibi kozu olsa da, bu herkese hitap etmiyor.
çoğu kişi OC yapmaz, iyi anakart fiyatı ucuz oluyor AMD'nin, bir de X2 6000 112$ olmuş, tabii ki yapar indirim, OC kullanan toplam kullanıcının %5 i gibi azınlık kalır, bunu göz önünde bulundurmak lazım. Intel'in OC potansiyeli gibi kozu olsa da, bu herkese hitap etmiyor.
Yani intel sadece oc de iyi yapı olarak amd işlemçileri daha iyi
Intel Core 2 Duo E8500 3166Mhz@ 4800Mhz |:| Zalman CNPS9700 NT |:| Asus ROG Formula Rampage X48 |:|Palit 8800GT Super+1GB(660/1940/1960)|:| Kıngston HyperX 4x1GB DDR2-800Mhz@940 CL5 * OCZ XTC Memory Cooler|:| 2x Western Dıgıtal 150GB Raptor 10000rpm (Raid 0) * 5OOGB My Book Premium ES Edition |:| Enermax Galaxy DXX 850W|:| Thermaltake Armor+ VH6000SWA |:| Creatıve SB Audıgy 2 ZS 7.1|:| Creatıve Inspıre T7700 7.1 Speaker |:| Sennheıser HD 202 |:| Sony 17" S73H LCD |:|Nec DVD-RW 7173A |:| Asus DRW-1814BLT Sata |:| Microsoft Laser 6000 Mouse |:|Creatıve Web Cam NX Ultra|:| Powersonic 1000VA UPS|:| |:|Razer eXactMatX|:|
Intel üst seviyede OC olmadan da iyi, bunu tartışmasız kabul ediyorum zaten. Ama X2 6000 6400 de artık üst seviye değil. Orta seviye skalasının üstünde yer alır ve 112$ müthiş bir fiyat.
Kirlettiklerini çıkarıyorum hayatımdan.. Güzel sabahlarını hatırlıyorum Ve canımı yakmadığın tadımı aldığım akşamları.. Sevdiğim bir şarkının nakaratı gibi seviyorum artık seni.. Başını, Sonunu Bildiğim halde; Yalnız ortasına aşığım bu aşkın.. Ama artık; Bu yalnızca senin şarkın..