Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
platoon joystick titreşimi ve driverı hakkında acil yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> platoon joystick titreşimi ve driverı hakkında acil yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
whitenoise35

7 Temmuz 2008; 5:58:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar PLATOON PLJ-108 dual shock 2 PC JOYSTICK 17.5 ytl ye yeni aldım.Alırken titreşiminin olduğu söylendi fakat nfs carbon,top spin 2,quake 4 (bunda hiç joysticki görmedi acaba quake 4 joysticle oynanmıyormu?) ve virtua tennis 3 oyunlarıyla denedim hiç biriyle titreşim elde edemedim.Sizce bu oyunlarda titreşim desteğimi yok?Yoksa yapmam gereken bir şeyler varda benmi yapmıyorum?ya da bu joystick arızalımı sizce?

Joystick içinden çıkan driver cd si bozuk tak çıkar aygıt olduğundan ve windows tanıdığından pek önemsemedim ancak titreşim olmaması driverdan olabilirmi acaba sorusunuda aklıma getirmiyor değil.Şayet driver gerekliyse adresini verebilirmisiniz?

Not:Joysticki titreşimiyle birlikte hangi programda veya oyunda test edebilirim bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.Nfs carbon bu iş için yeterlimi?

Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum çünkü arızalıysa hemen geri vereceğim.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitenoise35 -- 7 Temmuz 2008; 6:01:22 >

whitenoise35

7 Temmuz 2008; 13:10:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yokmu bilgilendirebilecek birileri aranızda arkadaşlar acil.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> platoon joystick titreşimi ve driverı hakkında acil yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sega Beijing 2008 video
Olimpiyat heyecanı bilgisayarlarınızda.
Raidmax Aztec
Raidmaxın ergonomik ve uygun fiyatlı kasası

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç