Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
8800 GTX Sorun

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> 8800 GTX Sorun Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Cdmpf

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 3:29:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar sistemim q6600, asus maximus formula, ocz 1066 4gb, msi 8800 gtx..

Herhangi bir oyuna girdikten yaklaşık 15-20 dk sonra inanılmaz bir kasılma oluo oyunlarda... Bazende siyah ekranda kitlenip kalıo pc ve reset atmak zorunda kalıorm...

Bu sorunu yaz başından beri yaşıyorum, kışın böyle bir sorun yoktu.Bu da benim ekran kartı sıcaklık değerleriyle ilgili bir problem yaşadığım hakkında şüphelenme mi sağladı.Bunun üzerine ekran kartı fan hızını %100 e çıkardım fakat önceden 5 dk sonra kasılma başlarken şimdi bu süre 15dk civarında .... Kartım boştayken 60 derece civarında.... oyuna girdiğim zaman ise bu değer 75 - 80 civarında...(msi ın kendi programı olan dual core center deki değerler) CPU sıcaklığıda 35 in üstüne çıkmıyor hiç, bu nedenle cpu ile ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum...

Kasam nzxt lexa blackline... Havalandırma ile ilgili başarılı bir kasa ve bu nedenle hava akımı ile ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyordum... Yinede kasanın yan kapağını açarak kullandım fakat sonuç değişmedi...

İşin içinden bir türlü çıkamıyorum... Yardımlarınızı bekliyorum....

Saygılar...

Futbol Bağımlısı
Flywer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 3:49:35 

kasa içi soğutmayı biraz arttır derim yazın böyle sorunlar olması normal diye umuyorum 120 lik bi kaç tane fan alıp birini ekran kartının tam önüne diğerlerinide kasanın içine yararsan sorun çözülür

show.noMercy

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 4:20:37 

benim ultra boşta 70, oyunda 75-80... sıcaklıktan dolayı olduğundan şüpheliyim

her derde deva format denedin mi?

melart

7 Temmuz 2008; 4:32:41 

Aynı sıstem tam tam olarak bendede aynı sorun vardı kasa ıcı sıcaklık+surucu yenılemesı yap

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Grim+Batol&n=Pégasus
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Silvermoon&n=Ereldian
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Silvermoon&n=Erel
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Silvermoon&n=Ruon
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Silvermoon&n=Ruol
SavageWarrior

7 Temmuz 2008; 6:08:12 

Isınmadan yapıyor. Sistemde OC varsa biosa girip pci ex fsb sine bak. 100 MHz den büyükse 100 yap.
Sistemde OC varsa iptal et.
ntune programını kur-- google da bul.
Fan hızını % 100 yap ve kaydet. Hep öyle kalsın.
Klimalı oda varsa pc yi oraya taşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 7 Temmuz 2008; 6:09:03 >

MaGeSuKo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 9:52:59 

Ekran kartının sıcaklık değerleri normal. Ben ASUS'a mail atarak sormuştum kartın dayanabileceği ısı kaç derece diye yanılmıyorsam 110 dereceye kadar problem yok demişlerdi. 8800gtx lerin güç çekişi fazla olduğu için ısınması normal. Sürücü güncellemesi ve her ihtimale karşı ekran kartına ekstra bir soğutma sağlayabilirsen iyi olur. (bir kasa fanıyla ekran kartına ilave hava akışı sağlama gibi)

Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz Zalman 9700 LED, GigaByte P45-DS3R, ASUS nVidia GeForce 768MB 8800GTX, Seagate 160+300+500GB Sata2, LG 20X DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Reaper 1066MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU, Samsung 22" T220 LCD Monitör
KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + Definitive SuperCube I 1500Watt Subwoofer
TOSHIBA Regza 42C3000PG LCD TV
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> 8800 GTX Sorun Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Baytekin Teknik
Garmin Navigasyon cihazları ithalatçısı Baytekin Teknik Cihazlardan getirdikleri ürünler hakkında bilgiler alıyoruz.
PowerColor Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : AMD Türkiye Genel Müdürü Ilgaz GÜLER ile Röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar