Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Feel Hurricane ve Kendi PSU sunu kullanan var mı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Feel Hurricane ve Kendi PSU sunu kullanan var mı? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Objectivist

7 Temmuz 2008; 2:10:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhabalar,
BUndan 1buçuk yıl önce aşağıda belirttiğim sistemi aldım. Feel in kendi psu sunu hiç önermemişlerdi, dandik demişlerdi... Fakat beni 2 yıldır hiç yarı yolda bırakmadı....
Acaba aranızda hala aynı feel PSU sunu kullananınız var mı?

Sİstem:
E6750
8600gt
2gb ocz
ggabyte p35
250 ncq seagate sata2
Ve bir sürü modding parçaları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Objectivist -- 7 Temmuz 2008; 17:44:09 >

Nikon D200 + Battery Grip
Sigma 17-70 f:2.8-4.5 Macro
NIKKOR f/4.5-5.6G IF-ED AF-S VR Zoom- 70-300mm
Nikkor 50mm f/1.8 AF
Sigma 10-20 mm
pinkcrow7

7 Temmuz 2008; 11:30:34 

Bence sen çok zenginsin.Böyle bir sistemi o dandik psu ya emanet ettiğin için.. İllaki psunun yanması ve beraberinde bir kaç bileşeni uçurması lazım değilmi?

wormhole

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 12:12:56 

bugüne kadar yapmadı demekki senle beraber mezara kadar çalışır o psu değilmi,mantığa bak yahu

bu arada 2 sene önce E6750 varmıydı ya?(bunu hakikaten hatırlayamadığım için soruyorum)

birde o.c. yapsana belki gene seni yolda bırakmaz,denemekten zarar çıkmaz dimi

novalgine_plus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 15:29:17 

ben hemen hemen ona yakın sistemi işlemci ram ekran kartını full oc bastım feelin 400 wattlık psusuyla gene yanmadı acaba feelin psusunu haksız yeremi kötülüyoruz

Intel Core 2 DUO E8400 3.0 @4.0ghz Stok fanla stabil** ASUS P5Q PRO P45 CrossFireX ** Team Extreem 2x1 gb 800 Mhz @1070 Mhz 5-5-5-15 ** GECUBE HD4870 ** ** Philips Lx 700 5+1 Rms 300W ** 320 GB Samsung SATA2**17 crea LCD 700P**ASUS 1814BLT 18XDVD 8XDUAL LIGHTSCRB(SYH)SATA** RECOM Power Engine 600 Watt PSU **Xclio CoolBox Özel Soğutuculu Kasa**Smart Disk Sata Premium 500 GB Harici HDD**Samsung 22" 2232BW Monitor
weehwet

7 Temmuz 2008; 16:17:07 

o sistemle o psu yu mu kullanıon. paran cidden çok heralde. yanana kadar bekle sen. 8800gt nasıl çalışıo acaba onu merak ettim. yarım yamalak çalışıodur.

WeNoM

7 Temmuz 2008; 16:43:40 

illa yanıcak diye bişey yok ama dandik psu zaten sistem bileşenlerine yetmediği için yanmaz psu en fazla reset atar voltajla ilgili sorunlardan dolayı yanarsa yanar ben bir yıl kullanmak zorunda kaldım şimdide tabir yerindeyse anasını ağlatıyorum bağlamadığım anfi ışık 12 voltla çalışan herşey ona bağlı adaptör olarak kullanıyorum yinede tık demiyo ama risk almamak lazım.

HeRKeS OyuNcu OLaBiLiR
Ama YöNeTMeN BeNiM.
İsTeDiĞiMe RoL VeRiRim,
İsTeDiĞiMe YoL VeRiRim..!!!

Objectivist

7 Temmuz 2008; 17:42:10 

2Yıl biraz abartı sanırım ama 1-1bucuk yıl olduğundan eminim(ilk çıktığında almıştım,düzeltmeyi yaptım)...
OC yok bende öyle bir merakım ancak 4-5 tane uv ışık ve 11 fan ile (ledli) kullandım bu güne kadar.... En ufak bir aksama olmadı şimdiye dek..

Yanlış anlamayınız ben 1bucuk yıl kullandım taş gibi, siz de kullanın demiyorum. Ama inanın bu geçen süreçte beni hiç yola bırakmadı. Ve bırakmayan yahut yarı yolda bırakan var mı onu merak ettim sadece...

quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

bugüne kadar yapmadı demekki senle beraber mezara kadar çalışır o psu değilmi,mantığa bak yahu

bu arada 2 sene önce E6750 varmıydı ya?(bunu hakikaten hatırlayamadığım için soruyorum)

birde o.c. yapsana belki gene seni yolda bırakmaz,denemekten zarar çıkmaz dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Objectivist -- 7 Temmuz 2008; 18:10:13 >

Nikkor 50mm f/1.8 AF
Sigma 10-20 mm
hi-fi uğur

7 Temmuz 2008; 22:18:14 

walla beyler benim feelin psu 2 ay gitti sonra zaten feel in iyi olmadığını bozulmadan önce forumlar da okumuştum allahtan sadece psu bozuldu simdilik dadik bişey aldım allaha emanet işe girince iyiysini alcam tavsiyesi olan izmirde nerde buluruz arkadaşlar

İki şeyi unut:
başkasına yaptığın iyiliği
sana yapılan kötülüğü
wormhole

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 22:50:42 

sistemin o.c. olmadan zaten çok çekmez sen o sisteme 8800 serisi bir ekran kartı tak belki gene reset atmayabilir ama inan takılmalar,düşük fps ler falan boğuşup durursun yada anlamaz psu çatır çatır çalışıyor dersin...

yani psu çalıştırıyor olabilir ama randımanlımı ona bakmak lazım birazda...

Objectivist

8 Temmuz 2008; 13:59:17 

Sisteminizi öğrenebilir miyim?
quote:

Orjinalden alıntı: hi-fi uğur

walla beyler benim feelin psu 2 ay gitti sonra zaten feel in iyi olmadığını bozulmadan önce forumlar da okumuştum allahtan sadece psu bozuldu simdilik dadik bişey aldım allaha emanet işe girince iyiysini alcam tavsiyesi olan izmirde nerde buluruz arkadaşlar

Nikkor 50mm f/1.8 AF
Sigma 10-20 mm
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Feel Hurricane ve Kendi PSU sunu kullanan var mı? Sayfa: [1]
Buraya git: