Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
N73 music edition alim mi almim mi ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> N73 music edition alim mi almim mi ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Seddoo.

7 Temmuz 2008; 1:55:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

soru net arkadaşlar....... sorununda çözümünde fln deilim.. bu kadar avaz avaz bagiriosunuz nokia ole sorunlu bi telefonu piyasaya zaten sürmez.. o sorunlarin nedeni kullanmaklada alakali bence.. soru net. alim mi almim mi ? para hazir.. yeter artik sony ericcsson dan biktim çünkü.. ard arda 3 4 kere ayni marka tel kullanmak istemiyorum.. (K700,K750i,W800,W810) mal gibi yani HEP ayni.. hiç bişiy deişmio. ne menü yapisi ne başka bişiy.. telefon hep ayni.. deişen tek şey diş görünüşü oluyo.. o yüzden nokia alcam bu sefer.. N73 music edition alim mi almim mi ? sorunlari beni ilgilendirmiyo... ben zamaninda W810i alirkende kötü kötü diyolardi aldim mis gibi telefon çikti.. hiçte sorun vermemişti.. N73 alim mi almim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-Ariza -- 7 Temmuz 2008; 1:55:52 >

. . . Eski By-Ariza .. Şimdi Seddoo. . . .
Klasör.:X:.

7 Temmuz 2008; 2:20:44 

şöyle düşünüyorumda 600 e yakın para vereceksin yeri gelecek yavaşlığından yeri gelecek videosundan yada buna benzer şikayetlerin olacak.(ben 6600 dan n73 e geçtiğim için hiç şikayetçi diilim )ama geneli böyle.bu kadar tel değiştirmeyede gerek yok bence n82 düşün derim ben öyle yapıyorum çünkü n73 kullanıcısı olarak.zaten350 ytl fazla verecen özellik olarak bir sürü artılar kazanacaksın. 5mp kamera wi-fi gps video 640x480 30fps.daha fazla hafıza 8gb ye kadar.bence n73 ün fiyatı fazla.ben uyarimde.gerisi sana kalmış

.:|Kamera Artık Böyle Birşey|:.

Seddoo.

7 Temmuz 2008; 4:38:00 

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

şöyle düşünüyorumda 600 e yakın para vereceksin yeri gelecek yavaşlığından yeri gelecek videosundan yada buna benzer şikayetlerin olacak.(ben 6600 dan n73 e geçtiğim için hiç şikayetçi diilim )ama geneli böyle.bu kadar tel değiştirmeyede gerek yok bence n82 düşün derim ben öyle yapıyorum çünkü n73 kullanıcısı olarak.zaten350 ytl fazla verecen özellik olarak bir sürü artılar kazanacaksın. 5mp kamera wi-fi gps video 640x480 30fps.daha fazla hafıza 8gb ye kadar.bence n73 ün fiyatı fazla.ben uyarimde.gerisi sana kalmış

ya dostum ben zaten ilk N82 i düşünüodum ama foto kalitelerini BİZZAT N95 e kiyaslayinca bide %80 ayni özellikleri olunca N95 le baktim yani istedigim gibi deil.. ee biraz daha para verip N95 alamiycama göre aza kanaat edim dedim.. bide benim telefon piyasasinda arkta var music edition çocukta çok memnun.. soluyorum şu şu sorunlari varmiş die çocuk boş dio.. sorunlu olanlar çakma N73ler diyo.. ee o ole diosa oledir.. çogu N73 music edition normal N73 den yamali dio.. piyasada çok fazla yokmuş zaten music edition... N73 ü yamalayip sürüolarmiş piyasaya.. o yüzden alincada ORJİNAL N73 music edition almak lazimmiş.. o da adresi yerini yurdunu bilio.. bakalim.. almak istiyorum çok hemde.. eger ki denilen gibi sorunlu çikarsa çok yakin zamanda elimden çikarmiş olurum zaten.. bide bişiy daha sormak istiyorum.. creative Ep-630 kulakligi nerde bulabilirim ve fiyati ne kadardir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-Ariza -- 7 Temmuz 2008; 4:38:52 >

. . . Eski By-Ariza .. Şimdi Seddoo. . . .
AtillaHuN

7 Temmuz 2008; 13:50:14 

kesinlikle alma

illada alıcam dersen günah benden gitti

Normal İmza
Feel Me

7 Temmuz 2008; 15:02:28 

Bencede alma.N73'üm var ama şikayetçiyim.Bir hevesti aldım..O paraya daha güzel telefonlar var

Hissetmeden bilemezsin..

Because, I Love You
==>burak7777<==

7 Temmuz 2008; 15:28:53 

6500 slide al n73 den daha şık ve üstün eğer daha fazla werebilirim diyorsan n82 al

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> N73 music edition alim mi almim mi ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte 8600GTS SilentPipe3
Gigabyteın fansız 8600GTS kartını test ediyoruz.
Chenbro 61163 kasa
Uygun fiyatli fakat fonksiyonel bir kasa mi ariyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar