linux istiyorum aslında ama windows ta asp çalıştığı için kararsızım ayrıca linuxde seo çalışıyor yardım lazım resele gelince minimum1gb olucak ayrıca yıllığı abartılı olmıycak vede ev sunucusu olmıycak adam gibi bişey olucak çünki şifket için istiyorum uzun süreler çalışabileceğim bi yer olması lazım teklifleriniz bekliyorum beyler
Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com (tasarımı yenilendi)-
Genel Bilgi için : info[@]hostavrupa.net Azerbaycan Bayisi : azerbaycan[@]hostavrupa.net Destek için : destek[@]hostavrupa.net MSN Destek & Satış : msn[@]hostavrupa.net
şirket için istiyorum demiştim ya..deneme süresi verebilicek arkadaşlarla öncelikli görüşelim çünki linux paneli mesela linslı olmayanlar var onlar bence dandik firmalar yarın öbür güb çökmeyecekleri ne malüm!!.. win içinde çok kullandım ya domain silemem ya yedek yükleyemem ya sql yükleyemem birsürü sorunu var..birde yıllığı 80-90 ytl arası olucak 1gb filan yeter zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmann -- 7 Temmuz 2008; 16:41:34 >
Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com (tasarımı yenilendi)-
Email,Domain Bulundurma,Mysql,Subdomain,Ftp Transferi Hepsi Sınırsız Hata Sayfaları , Email Cevaplandırıcılar,WEbalizer,antivirüs Mysql 4.1.22 PHP 5.2.5