arkadaslar selamlar oncelikle.bugun smartmedia plus 3.5 500gb.bi harici harddisk aldim.baglantilar calişma sorunsuz ama bi yerde tikanip kaldım.netten ve forumdan 3 saat arastırdıktan sonra sizlere sormaya karar verdim .son care olarak.bilgisayarda kayıtlı olan 4,5 gb boyutunda dvd filmler var.(vob) . ben forumda okudukları ma gore dıskı bolumlere ayırdım.175 gb fat32 - 100 gb fat32-180gb nftc olmak uzere.bilgisayardaki bu filmleri harddıske atıp oradan usb girisli dvd player ile 5.1 olarak izlemek istiyorum.ama bi turlu olmuyor.filmleri fat32 formatlı bolume atıyorum ama dvd player bunları gormuyo bile.diger dosyalarda sorun yok (mp3 dvx....).bu soruna bi care var midir?saat 20:30 da gırıstık bu işe saat 00.30 oldu bi yere varamadik.forumlarda teshis var ama cozum yolu var mi? bilen yok galiba.usb den film izlemek istiyorsak format fat32 olacakmiş fakat bu da 4 gb. buyuk dosyalari transfer edemiyormusuz. bu arada harddiskin sessizligi cok dikkatimi cekti bunu da belirteyim.sımdıden tesekkurler
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
arkadaslar sorunun cozumunu hala bulamadim. Tabi cozum varmi onuda bilmiyorum. Ama bu gidisle cozumu yine ben bulacam. Yine cozumu buraya ilk ben yazacam galıba