İnternette dolanırken gördüm n96 yı mı beklesem iphone mu alsam diyodum...baya sıkı bi rehber hazırlamışlar video lu..şu adrestengörülebilir...türkiye de n96 yı beklemek daha hayırlısı olacak galiba..başka önerisi olan var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okoncenk -- 7 Temmuz 2008; 0:00:59 >
bu arkdşda iphone u görmüş beenmiş kısmamış mıdır nedir nereyi açsam iphone aleyhinde bişiler yazmış yada bi diğer olasılık the times gazatesi gibi nokiadan para almış iphoney kötülüo yada en kötü olasılık nokia okdr para vermiş aynı fiyata iphone alabileceğini anlayınca kötü bişi olmuş
-iPhone 3G daha ince (0,6cm) -N96 daha hafif (8gr kadar) -Ekranda iPhone 3G daha iyi (Hem Büyük,hemde piksel sayısı nerdeyse 2 katı) -Multitouch avantajı -İşlemcileri; *N96 Dual ARM 9 264 MHz CPU *iPhone 3G 620MHz ARM CPU (iPhone 3G'de geliştirilmediği varsayıldı,11 Temmuzdan sonra tam ortaya çıkar) -Ramleri aynı (iPhone 3G'de geliştirilmediği varsayıldı,11 Temmuzdan sonra tam ortaya çıkar) -N96'da A2DP var... -iPhone'un kamerası 2mp,N96 5mp.... -Apple'ın yazılımdaki üstünlüğü...
hiç düşünmeden iphone çünkü n96da gördüğüm kadarıyla takozdan öteye gidemiyo benim gözümde...valla bu iphone u aldıktan sonra nokia nın bizi ne biçim kazıkladığını bikez daha anladım...adamlar 15-20 senedir bu piyasadalar şu iphone gibi bi alet yapmadılar,hep bizi oyaladılar...apple bi model çıkardı olayı bitirdi...3-4 ayda bir tel değiştiren birisi olarak iphone dan sonra beni ne paklar bilmiyorum artık??? IPHONE FOREVER