power yeter ama kasa bencede o sistemi normal sıcaklık değerlerinde tutmak için gerekli hava akışını sağlayabilecek bir kasa değil...bu arada işlemciyide Q9XXX serisinde alsan daha iyi olur bence,fazla fark yok arada...
arkadaşım bence sistemin bileşenlerinde sıkıntı var gibi dengesiz bir sistem toplamaya karar vermissin öncelikle işlemci seçimin ve anakrt seçimin güzel ama disk seçimin bence hiç iyi degil en az 320 gblık disk almalısınki fiyat farkıda pek yok yani aralarında sınrasında power(psu) seçiminde yanlış almışken 700wattlık bir power al ileride sıkıntı yaşamazsın ileride ikinci bir power alırsan iki yönlü zarar edersin hem kendi powerını satarken hemde power alırken epey bi para çıkar cebinden o yüzden daha kararlı bişeyler almanı tavsiye ederim iyi günler
arkadaşım bence sistemin bileşenlerinde sıkıntı var gibi dengesiz bir sistem toplamaya karar vermissin öncelikle işlemci seçimin ve anakrt seçimin güzel ama disk seçimin bence hiç iyi degil en az 320 gblık disk almalısınki fiyat farkıda pek yok yani aralarında sınrasında power(psu) seçiminde yanlış almışken 700wattlık bir power al ileride sıkıntı yaşamazsın ileride ikinci bir power alırsan iki yönlü zarar edersin hem kendi powerını satarken hemde power alırken epey bi para çıkar cebinden o yüzden daha kararlı bişeyler almanı tavsiye ederim iyi günler
kardes max bütcem bu yani fiyatı oynatamam 320likk hdd olsa tabi daha iyi ama parayı daha cok ekran kartı işlemci ram gibi parçalara yatırdım zaten amacımda oyunları rahat oynamak kasayla psuya pek önem vermedim sistemim bu kasayla psuyla zarar görür diyosan mecbur psuyu biraz yükselticez ama bisey olmaz diyosan yarın alıyorum zaten sistemi yorumun için sağol
[ASUS P5Q P45] [Q6600 2.4GHZ @GÜNLÜK 3.6GHZ] [NOCTUA NH-C12P 120MM CPU FAN] [POWERCOLOR HD4870 GDDR5] [KİNGSTON 2*1GB 800MHZ DDR2] [SEGATE 320MB SATA2 NCQ] [SAMSUNG DVDRW] [OCZ STEALHXSTREAM 600W] [SAMSUNG 932GW 19"LCD 2MS DVI] [AKASA ZEN ATX 12CM FAN X2 (PSU YOK) SİYAH] Grand Theft Auto IV Sonunda PC'ye geliyor
kardeş madem oyun oynuyorsun bendende sana bir tavsiye harddiski yanlış seçmişsin. Bilgisayarda diger bileşenlenlere göre en yavaş çalışanı harddisktir. bu yüzden SEAGATE 250 7200 NCQ SATA2 16MB ST3250410AS almanı tavsiye ederim arada çok bi fark yok 15 ytl civarı fark var. 320 gb lıklardan almana gerek yok bence. Çünkü Seagatenin 410AS serisi çok hızlı gerçekten ben bunu tavsiye ederim
kasaya gelince Asus TA-9A1 350W daha iyi. Mesela bu kasanın Powerini forumda sat böylelikle Hdd ye verdigin farkı kapatmış olursun