Arkadaşlar merhaba sizin bu yyaptığınız güzel çalışmalarla insan istemeden'de olsa gaza geliyor.. bnde kasama neler yapabilirim.İçini mat siyah yapıp uv neon ön fan değiştirmek istiyorm ne önerirsiniz.şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT-FrkN -- 6 Temmuz 2008; 23:29:39 >
ben eski feel 2 kullanıcısı olarak bi kaç tavsiyede bulunayım
içini boya yandaki plexiyi uv plex ile değiştir ve içeriden tak dıştan değil daha güzel duruyo öndeki gri olan kapakları siyaha boya ışıklı fanlar kabloları topla sonra resimleri koyarsın ona göre daha iyi yorumlar yapılabilir.
ben eski feel 2 kullanıcısı olarak bi kaç tavsiyede bulunayım
içini boya yandaki plexiyi uv plex ile değiştir ve içeriden tak dıştan değil daha güzel duruyo öndeki gri olan kapakları siyaha boya ışıklı fanlar kabloları topla sonra resimleri koyarsın ona göre daha iyi yorumlar yapılabilir.
bndede war bn geçen sene modlamıştım ama bidaha el atmak istio nese en büyük problemim yan pelxm kırıldı şöle kırık 2. fan delikleri yok o derece bi kırık war.değişmek istiom ama nasıl sn demişin uv plexi acaba nerde bulabilirm?
Technologic
Uzaklaştırılmış 29.9983373495343 gün cezanın 12 günü kaldı.
7 Temmuz 2008; 11:09:18
Bendede war feel2 kasa sade ama yapmak ıstedıklerımı solıyım sana belkı fıkır olur @WeNoM un dedıgı gıbı yan kapagı cıkartıp yerın farklı bı kapak tak plexıden kendın bıcımlendır onu kafana gore fan delıklerı fln ac orjınale baglı kalma. Ondekı buyuk fanın rengını deıstır ya uv fan tak yada ısıklı renklı fan tak uv neonla tamamla ıcını en son kasanın ıcını sıyaha boya en guzel o yakısıyıo feele sıtedede bı cok mod yapan arkadas war onlardanda ılham alabılırsın..
ben de bir feel 2 kullanıcısı olarak sana birkaç fikir verebilirim. boyama ve uv ışıklandırma dışında kabloları toplamak için uv sarma kiti ve ön panele fan kontrol alıp takabilirsin. ayrıca sağ kapağa bir de sticker yapıştırabilirsin