öncelikle merhabalar; eve bir tane koşu bandı alacağız bir kaç model arasnda kaldık. tecrübemiz de yok marka fanatikliğimiz yok bunu şundan diyorum modellerden biri voit ve bu konuda bir dev ancak sonuçta kullanılabilirlik ve performans önemli.(bu lafı dedikten sonra şunuda belirteyim diğer linklerdeki ürünlerin internet sitelerini bulamadım servis sorunu çekermiyim buna da dikkat edin lütfen) aşağıya linklerini veriyorum bi yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
peki gücü yeterli mi bende voiti düünüyordum ancak diğer iki ürün markası dışında herşeyi voitten fazla sunuyorlar ondan kafam karıştı.... bide voitin eski modeli yenilerin barındırdığı teknolojiyi barındırmıyor ac motor gibi yada özel zemin gibi ondan voite pek yanaşmadım
Bendeki Voit 1.5 hp gücündeydi ve yeterliydiki sizin alacagınız 2 hp gücünde.Yani o yönden bakarsanız sorun yok.Bence bu sitenin arama motoruna koşu bandı yazıp daha önceki threadlere bir bakın.
voit tabiki bu işin en iyilerinden ancak diğerleri daha çok tercih sunuyorlar ve daha ucuzlar onları almamam için geçerli sebep ne marka olmamalarımı servis olayı mı güven mi yada başka bişe biraz aydınlatsanız
Aşagıdaki linkte yararlı bilgiler var.Bir bakın isterseniz.Birde şunu belirteyim size.Koşu bandını dogru Ayakkabılar ile kullanmazsanız Ayak veya diziniz sakatlanabilir.Bu konuda internette konular var.Mesela uzman spor ekipmanları satan bir yere gidip Ayaklarınız ölçtürmeniz lazım.Siz koşu bandına çıkıyorsunuz ve koşmaya başlıyorsunuz.Koşu bandındaki kamera ayaklaınızı kaydediyor.Onu bilgisayara aktarap degerlendiriyorlar.Ona göre destekli Spor ayakkabıları veriyorlar.Yeni ayakkabılar ile tekrar koşuyorsunuz ve koşarken Ayaklarınız ve ayak bileginiz ne zaman düzgün şekilde yere basarsa o Spor ayakkabılarını size Tavsiye ediyorlar.Biraz pahalı bu ayakkabılar ama şiddetle tavsiye ederim.