Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
KOŞU BANDI SİPARİŞİ VERECEĞİM YARDIMCI OLUN LÜTFEN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> KOŞU BANDI SİPARİŞİ VERECEĞİM YARDIMCI OLUN LÜTFEN Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
extreme911

6 Temmuz 2008; 23:26:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

öncelikle merhabalar;
eve bir tane koşu bandı alacağız bir kaç model arasnda kaldık. tecrübemiz de yok marka fanatikliğimiz yok bunu şundan diyorum modellerden biri voit ve bu konuda bir dev ancak sonuçta kullanılabilirlik ve performans önemli.(bu lafı dedikten sonra şunuda belirteyim diğer linklerdeki ürünlerin internet sitelerini bulamadım servis sorunu çekermiyim buna da dikkat edin lütfen)
aşağıya linklerini veriyorum bi yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

LIGA T465-M SELÜLİT KEMERLİ MASAJ+MP3 BAĞLANTISI+BODY FAT FONKSİYONLU 2.5 HP MOTORLU KOŞU BANDI
(bu ürün hakkında çok sayıda olumlu kullanıcı yorumu var ben bunu düşünüyordum ama markası korkuttu)
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=19249&productid=sporlg465m

VOIT 116 2.00hp MOTORLU KOŞU BANDI - Otomatik Eğim
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=19249&productid=sporvoit116

GOODMAN 117C 2.0 HP MOTORLU KOŞU BANDI
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=19249&productid=spordyn013

bunların dışında ve bu fiyat aralığında tercihiniz olursa lütfen belirtin. teşekkürler

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
loko

7 Temmuz 2008; 2:21:57 

Merhaba,
bence Voit marka koşu bandının fiyatı iyi.Kendimde voiy koşu bandı kullanıyorum ve çok Memnunum.Zaten kullanıcı yorumları iyi.
extreme911

7 Temmuz 2008; 8:16:51 

peki gücü yeterli mi bende voiti düünüyordum ancak diğer iki ürün markası dışında herşeyi voitten fazla sunuyorlar ondan kafam karıştı.... bide voitin eski modeli yenilerin barındırdığı teknolojiyi barındırmıyor ac motor gibi yada özel zemin gibi ondan voite pek yanaşmadım

loko

7 Temmuz 2008; 9:40:57 

Bendeki Voit 1.5 hp gücündeydi ve yeterliydiki sizin alacagınız 2 hp gücünde.Yani o yönden bakarsanız sorun yok.Bence bu sitenin arama motoruna koşu bandı yazıp daha önceki threadlere bir bakın.
extreme911

8 Temmuz 2008; 1:24:23 

voit tabiki bu işin en iyilerinden ancak diğerleri daha çok tercih sunuyorlar ve daha ucuzlar onları almamam için geçerli sebep ne marka olmamalarımı servis olayı mı güven mi yada başka bişe biraz aydınlatsanız

loko

8 Temmuz 2008; 11:53:55 

Aşagıdaki linkte yararlı bilgiler var.Bir bakın isterseniz.Birde şunu belirteyim size.Koşu bandını dogru Ayakkabılar ile kullanmazsanız Ayak veya diziniz sakatlanabilir.Bu konuda internette konular var.Mesela uzman spor ekipmanları satan bir yere gidip Ayaklarınız ölçtürmeniz lazım.Siz koşu bandına çıkıyorsunuz ve koşmaya başlıyorsunuz.Koşu bandındaki kamera ayaklaınızı kaydediyor.Onu bilgisayara aktarap degerlendiriyorlar.Ona göre destekli Spor ayakkabıları veriyorlar.Yeni ayakkabılar ile tekrar koşuyorsunuz ve koşarken Ayaklarınız ve ayak bileginiz ne zaman düzgün şekilde yere basarsa o Spor ayakkabılarını size Tavsiye ediyorlar.Biraz pahalı bu ayakkabılar ama şiddetle tavsiye ederim.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> KOŞU BANDI SİPARİŞİ VERECEĞİM YARDIMCI OLUN LÜTFEN Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
WEB Dersleri: Tanisma
Donanimhaberde WEB dersleriyle birlikteyiz
UC Logic Grafik Tablet video
Kagida cizer gibi bilgisayarinizda resim cizin

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç