kasayı değiştir. sırf 6-7 tane fan var diye o kasa alınmaz. ayrıca küçük bir kasa. bende geçenlerde bu kasayı almak istedim. ilk etapta insanı etkileyen bir kasa ama biraz araştırdım ve çok daha iyileri var.
Sen bunu en baştan topluyosun bunun için çevre birimlerini iyi alman gerek. Bu parçalar elinde sonunda eskiycek ama çevre birimler öyle değil. 1kez iyi bişeyini al sonra hiç dokunmana gerek kalmaz bence
İntel Core2 Quad Q6600 Go Rev. || TT BigTyphoon 120VX || Gigabyte P35-DS3R Rev. 2.1 || 2*1 GB Team Xtreem 800Mhz || Lian Li Pc007-FB || Asus 2014L1T 20X Dvd-Rw || Sparkle 8800Gt 512 MB || Fsp BlueStorm II 500W || Seagate 250GB 16MB 7200rpm Sata2 410AS || Frisby Kart Okuyucu ||Samsung 22" 2253BW || -- || Logitech Cordless Desktop Lx 500|| Logitech x-540 5.1 Speaker + 2 Adet Speaker Ayaklığı ||Zyxel Prestige 661 Series Modem|| Casio Exilim EX-Z1050 10.1MP Digital Camera || D-Smart + 2*Creative İnspire 4400 || Nokia 3230 + SonyEricsson k700i ||
bence bu sistemi yazan birisi para konusunda zaten engelleri aşmıştır, bu saatten sonra da parçaları düşürmesi imkansız çünkü haklı olarak en üst seviyede kendini tatmin etmek isteyecektir.
ama harddisk'i daha az kapasitede alıp ilerde arşiv yüzünden ihtiyacı olduğunda harici alması daha mantıklı geldi bana
Sanırsam oyun için toplayacaksın sistemi,bana göre aşırı kaçılmış ama karar senin yinede Bu arada hayırlı olsun inşallah bir sakatlık çıkmadan alırsın.
Sanırsam oyun için toplayacaksın sistemi,bana göre aşırı kaçılmış ama karar senin yinede Bu arada hayırlı olsun inşallah bir sakatlık çıkmadan alırsın.
evet ekran kartına bakılarak oyun için oldugu anlaşılıyor. bu sistem bende olcak . aahhhhhh ahh aglatırdım ortalıgı