Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
yardım..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> yardım.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
essien

6 Temmuz 2008; 21:15:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar bu soruyu sorarken utanıyorum ama napıyım bi turlu yapamadım affedin yaw ben bu iPhonea sarkı atamıyorum vesselam..yani bi kac biyerde okuduguma gore iTunesden atılıo falan filan.e iTunes de wifi ile baglanıo.e bendede wireless yok.yani kısacası ben bu telefona nası sarkı atıcam :((

erkansonmez

6 Temmuz 2008; 21:28:17 

quote:

Orjinalden alıntı: essien

arkadaslar bu soruyu sorarken utanıyorum ama napıyım bi turlu yapamadım affedin yaw ben bu iPhonea sarkı atamıyorum vesselam..yani bi kac biyerde okuduguma gore iTunesden atılıo falan filan.e iTunes de wifi ile baglanıo.e bendede wireless yok.yani kısacası ben bu telefona nası sarkı atıcam :((

dostum öncelikle itunes wireless ile bağlanmaz iphoneyi pc'ye usb kablosu aracılığıyla bağlayıp itunes'i açman yeterli en fazla 5 sn içinde itunes
iphone yi görür soruna gelince baha40n arkadaşımızın üst konularda yer alan başlığını incelersen hem bu soruna hemde nicelerine cevap bulabilirsin
ben yinede linki koyuyorum kolay gelsin
http://forum.donanimhaber.com/m_22312859/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkansonmez -- 6 Temmuz 2008; 21:31:16 >

essien

6 Temmuz 2008; 22:53:46 

tesekkur ederim ama bi turlu itonesu gormuo..nese ii forumlar

underwater

6 Temmuz 2008; 23:45:08 

baska bir usbye takıp deneyin gormesi lazım

iPhone 3G WHITE / MacBook 2.1 / iPod Shuffle (PRODUCT RED)
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Temmuz 2008; 8:08:47 

Sorunu olan arkadaşlarımız sıkıntılarını dile getirirken sadece olmuyor,dolmuyor,boşalmıyor vs diyerek,sanki bizler de o sorunu görüyormuşçasına haraket ediyorlar.
Aslında heyecanlarını ve sinirli hallerini yenip te onlarla beraber olmadığımızı,sorunlarına şahit olmadığımızı farketseler,sinirli hallerini sakin bir duruma çevirseler de durumlarını bizlere anlatmayı deneseler,sorunları büyük ölçüde halledilecek ama dediğim gibi sadece olmadığını,yapamadıklarını yazıyorlar.
Arkadaşlar,lütfen sorununuzu neden ve niçinlerinizi,çıkan uyarılar ve hatalarıyla yazarsanız,yardım daha çabuk ve daha sınhhatli gelir.Lütfen bu uyaralıra kulak verelim.Tabi sizin iyiliğiniz için.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> yardım.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ATI CrossfireX, nVidia SLI
Crossfire mı yoksa SLI mı daha iyi hızlandırma sağlıyor?erformanslı?
WEB Dersleri: Tanisma
Donanimhaberde WEB dersleriyle birlikteyiz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir