arkadaslar bu soruyu sorarken utanıyorum ama napıyım bi turlu yapamadım affedin yaw ben bu iPhonea sarkı atamıyorum vesselam..yani bi kac biyerde okuduguma gore iTunesden atılıo falan filan.e iTunes de wifi ile baglanıo.e bendede wireless yok.yani kısacası ben bu telefona nası sarkı atıcam :((
arkadaslar bu soruyu sorarken utanıyorum ama napıyım bi turlu yapamadım affedin yaw ben bu iPhonea sarkı atamıyorum vesselam..yani bi kac biyerde okuduguma gore iTunesden atılıo falan filan.e iTunes de wifi ile baglanıo.e bendede wireless yok.yani kısacası ben bu telefona nası sarkı atıcam :((
dostum öncelikle itunes wireless ile bağlanmaz iphoneyi pc'ye usb kablosu aracılığıyla bağlayıp itunes'i açman yeterli en fazla 5 sn içinde itunes iphone yi görür soruna gelince baha40n arkadaşımızın üst konularda yer alan başlığını incelersen hem bu soruna hemde nicelerine cevap bulabilirsin ben yinede linki koyuyorum kolay gelsin http://forum.donanimhaber.com/m_22312859/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkansonmez -- 6 Temmuz 2008; 21:31:16 >
Sorunu olan arkadaşlarımız sıkıntılarını dile getirirken sadece olmuyor,dolmuyor,boşalmıyor vs diyerek,sanki bizler de o sorunu görüyormuşçasına haraket ediyorlar. Aslında heyecanlarını ve sinirli hallerini yenip te onlarla beraber olmadığımızı,sorunlarına şahit olmadığımızı farketseler,sinirli hallerini sakin bir duruma çevirseler de durumlarını bizlere anlatmayı deneseler,sorunları büyük ölçüde halledilecek ama dediğim gibi sadece olmadığını,yapamadıklarını yazıyorlar. Arkadaşlar,lütfen sorununuzu neden ve niçinlerinizi,çıkan uyarılar ve hatalarıyla yazarsanız,yardım daha çabuk ve daha sınhhatli gelir.Lütfen bu uyaralıra kulak verelim.Tabi sizin iyiliğiniz için.