bütçe kısıtlı 9000 btu luk, marketlerde olanlardan da olabılır 2sene ıdare etsın yeter bana... sızın dıkkatınızı ceken bı urun var mı? ben en uygun kıpa da 390 ytl (12taksıtli),airkool marka 9000 btu luk buldum... yardımcı olan arkadaslara tesekkurler...
GENPA DAN TELEFON ALMAK= SİNİR DEN HASTA OLMAK, ÜSTE PARA VERMEK, KAFAYI SIYIRMAKTIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA İYİ BİR FİRMA OLDUĞUNA İNANMIYORUM. GENPA VE MOTOROLA EL ELE, MÜŞTERİLERİ KANSER ETMEYE. BİRLİKTE DAHA NİCE MÜŞTERİ KAÇIRMALARA. EN SEVİYESİZ 2 FİRMA = GENPA VE MOTOROLA
rubenis i kendi sınıfından ve fiyatı için övüyorlar, bende düşündüm ama c sınıfı bir klima olduğu için vazgeçtim doğrusu. tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. şimdiden hayırlı olsun.
GENPA DAN TELEFON ALMAK= SİNİR DEN HASTA OLMAK, ÜSTE PARA VERMEK, KAFAYI SIYIRMAKTIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA İYİ BİR FİRMA OLDUĞUNA İNANMIYORUM. GENPA VE MOTOROLA EL ELE, MÜŞTERİLERİ KANSER ETMEYE. BİRLİKTE DAHA NİCE MÜŞTERİ KAÇIRMALARA. EN SEVİYESİZ 2 FİRMA = GENPA VE MOTOROLA
Kesinlikle haklısın :) Karışıyor. Hemde ne karışıyor. Eve ikinci klimayı almayı düşünmeye başladım ve buraya gelip bi araştırayım dedim. 2-3 hafta oldu Hala araştırıyorum :) Buraya bakmasam çoktan gidip almıştım çoktan önceki klimamın markasından bi tane daha.
Kiyanus adlı bir siteden Regal'in Rac 9 9000 btu klimasını 390 ytlye /12 olarak aldım.Üstelik kargo parası da vermediğim gibi fiyata montaj da dahil.İlgilenen arkadaşlara tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirari -- 15 Temmuz 2008; 16:26:02 >
Kiyanus adlı bir siteden Regal'in Rac 9 9000 btu klimasını 390 ytlye /12 olarak aldım.Üstelik kargo parası da vermediğim gibi fiyata montaj da dahil.İlgilenen arkadaşlara tavsiye ederim.
bu ürünün Enerji Sınıfı nedir internette baktım bulamadım ayrıca site güvenilirmi almayi düşünüyorumda..
Hangi marka klimayı alırsanız alın Enerji sınıfı mutlaka A olsun.Sonra elektirk faturasında ucuza aldıgınız klimanın acısı çıkıyor.ayrıca gönül rahatlıgıylada çalıştıramıyorsunuz acaba fatura çok gelirmi diye. Ben geçen yaz C sınıfı elektrik tüketimi olan bi klima aldım demirdökümün farklı isimle ürettiği klima, alırken güzeldi fiyatı iyiydi ama şimdi elektirk faturasıyla pahalı klimalara denk geliyor neredeyse. Çok pişmanım aldığıma.
bu ürünün Enerji Sınıfı nedir internette baktım bulamadım ayrıca site güvenilirmi almayi düşünüyorumda..
B veya C sınıfı sanırım.Zaten A sınıfı klima almak isterseniz minimum 1200-1300 ytlyi gözden çıkarmanız gerekir.Site güvenilir,klimam Kiyanus tarafından sorunsuz sevk edilip Vestel servisince sorunsuz bir şekilde monte edildi.390 ytlye bundan iyisi Şamda kayısı.
B veya C sınıfı sanırım.Zaten A sınıfı klima almak isterseniz minimum 1200-1300 ytlyi gözden çıkarmanız gerekir.Site güvenilir,klimam Kiyanus tarafından sorunsuz sevk edilip Vestel servisince sorunsuz bir şekilde monte edildi.390 ytlye bundan iyisi Şamda kayısı.
sitede bir acıklama yok ürün ücretsiz montajlımı satışa sunulmuş
sitede bir acıklama yok ürün ücretsiz montajlımı satışa sunulmuş
Sitede montajıyla ilgili bir açıklama olmasa da,Vestel'in müşteri hizmetlerini ararsanız dediğimi doğrulayacaklardır.Yalnız gelecek olan servise elektrik tesisatını da ücretsiz yaptırmayı unutmayın.Çünkü bazı markaların servisleri elektrik tesisatına karışmıyorlar.Bana gelen servis elektrik tesisatı için herhangibir ücret almadı.Bu konuya dikkat edin.
slm kardeşim ben sana çihaz olarak aırfelin getirdiği daylux öneririm cihaz sessiz üzerinde mitsubıshı kompresör var şuan nerde satılıyo bilmiyorum ama çok taktım arıza olayıda minumum seviyede bi bak derim ama aircool felan düşünme çok sesli çalışan bi klima rahat edemessin...