Benim 1950 pro ile oyun oynarken, oyunun ortasında görüntü tamamen gidiyor sesler gelmeye devam ediyor ve reset atıp düzeltiyorum. Ekran kartına elveda mı demeliyim? Masaüstünde olmuyor sıcaklıklar normal
kondansatörlerde ısınmadan ötürü zamanla bozulma da olmuş olabilir eğer kötü hava devrinden ötürü kasa içinde hhep sıcakda çalıştıysa ve kart ona göre tasarlanmadıysa
Benim 1950 pro ile oyun oynarken, oyunun ortasında görüntü tamamen gidiyor sesler gelmeye devam ediyor ve reset atıp düzeltiyorum. Ekran kartına elveda mı demeliyim? Masaüstünde olmuyor sıcaklıklar normal
ne zamandan beri bu sorun ile karşılaşıryosunuz aynı sorun ile ben his 3870 ice 3 turbo kartımda karşılaşmıştım mesela oyuna giriyordum ana ekran gösterimi flaan tam oyun başladığı zamanda normal ortalara doğru kırılmalar ve sonra siyah bir ekran ses gelmeye devam ediyor ve pc kendini resetliyordu driver değiştirdim yine yaramadı sonradan anladım bilgisayara oc uygulamıştım saçma geldi ama denemek için normale çektim ve sorun ortadan kalktı asus p5w dh deluxe anakartımda Q6600 ü 3.2 yaptığımda oynatmıyor 3.0 da şans bazen oynuyor bazen yarıda kesiliyor ama 2.9 2.8 yaptığımda sorunsuz oluyordu bende oc engellediği için sattım bu durumu söylerek bence sizde pc nizde oc var ise alçaltıp tekrar deneyin