Creative'ürünü için; Çok yurtdışına seyahat eden biri değilim, yani farklı fiş başlıkları çok işime yaramayacak. Ama ürünün markası Creative olunca, benim de mp3 player Creative olduğu için bunu almak daha mı mantıklı olur?
Artwizz için; Aslında ipod için satılan bir aksesuar, Creative ile bir uyumsuzluk olur mu, aranızda bunu kullanan var mı? Bu cihazın artısı, gün gelir başka bir mp3 player alırsam, bu cihazı onda da kullanabilirim diye düşünüyorum. Hem de diğerine göre daha ucuz.
Ne diyorsunuz? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Eğer istanbul da isen yazıcıoğlu iş hanına gidebilirsin. ama zaten çoğu elektronik-bilgisayar satan yerlerde bunlar için şarj aleti bulunur cihazı da yanında götür, bide akımı kontrol etmeyi unutma...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihalyuz -- 28 Temmuz 2008; 11:34:41 >
eğer elin havya tornavida tutuyosa kendin yap derim ben yaptım gayet güzel çalışıyo fiyatını öğren 20 ytl den fazlaysa ve biraz becerikliysen kendin yapabilirsn ben 7 ytl ye maal ettim
Bununla Creative Zen şarjeden var mı? Tavsiye ediyor musunuz?
Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
eğer elin havya tornavida tutuyosa kendin yap derim ben yaptım gayet güzel çalışıyo fiyatını öğren 20 ytl den fazlaysa ve biraz becerikliysen kendin yapabilirsn ben 7 ytl ye maal ettim
Ben 650ma lik çin malı aldım. Gayet iyi şarj ediyor. PC şarjından da daha hızlı.. Alırken mümkün olduğunca küçük almaya bakın. Katlanabilir olanları bile var. 3-4 liradan fazla da vermeyin..