Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
e250 mi 2630 mu?? ACİL....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> e250 mi 2630 mu?? ACİL.... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tolgaustun88

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 18:44:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

geçen sene hepsiburada'dan indirimden 150 ytl ye motorola v360 almıştım. geçende yazılımı çöktü tamire verdim flash diski değişcekmiş. bence 100 ytl yi bulur tamiri.. 50-60 tutsa yaptırıcam da fazla tutarsa satıcam telefonu adama. sizce kaç tutar flash disk değişimi?? asıl sorum ise telefonu sattıktan sonra 150-200 arası e250 yada 2630 arasında kaldım. mp3 ve kamera aramıyorum aslında ama olsa da iyi olur. kamerayı duvarkagıdı mp3 ü ise zilsesi için kullanıcam. radyo olacak vs.. bu ikisini buldum. bu iki modelden hangisi daha iyidir? özellikle şarj ve ses çıkış yüksekliği arıyorum. yolda giderken çalınca duyabileyim bazı telefonlarda mp3 zilsesleri pek duyulmuyor öyle olmasın en azından v360 kadar çıksın yeter. biraz uzun oldu ama yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler....

Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 18:57:01 

2630 derim tartışmasız.

E250'de ekrandaki pixelleri sayıyosun.
MP3 dinleyebiliyosun. Ancak MP3 dinlerken telefonu kullanamıyosun.

2 - 3 tane MP3 atabiliyosun 2630'a.

Şarjı yeterlidir. E250'de günde şarja takarsın.

Yanımda kal, yanımda kal... Düşlerim yetmez ki bana.....
Bir şeyi başaracağınıza ya da başaramayacağınıza inanıyorsanız, her iki durumda da muhtemelen haklı çıkarsınız...
tolgaustun88

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 19:00:04 

ihtiyaçlarıma göre 2630 yeterli gibi geldi tamam da bi sorum olacak. ben geçen sene 6070 kullanmıştım menüsü acayip yavaştı. bunda da onun gibi yavaş mı acaba? kullananlar cevaplarsa sevinirim... menü tuşuna basınca 1 sn den fazla bekleyerek açıyordu 6070 menüyü. yeni msj ı açması da aynı şekilde bikaç saniye bekleyerek açılıyordu. bunda da var mı aynı yavaşlık?? 6300 gibi bi hızda olsun yeter :D

Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 19:03:00 

Hızdan beklediğin şeye göre değişir.

Bana gayet hızlı geliyordu. Çünkü 3230 kullanıyorum. Düşün artık halimi.

Bazı versiyonlarında tuş takımı açılması 1 saniyenin üstünde oluyor. İlk partiyi aldığımız için bu sorun vardı. Şimdi baya parti geldi geçti. Yazılımsal olarak baya iyileştirmişlerdir.

Yanımda kal, yanımda kal... Düşlerim yetmez ki bana.....
Bir şeyi başaracağınıza ya da başaramayacağınıza inanıyorsanız, her iki durumda da muhtemelen haklı çıkarsınız...
tolgaustun88

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 19:04:59 

ben de 6070 i 6600 dan sonra almıştım daha yavaş gelmişti... :D seninkinin tersi bi durum olmuş. s60 dan bile yavaş geldi yani. o kadar olacağını sanmıyorum ama geliştirilmiştir kesin... neyse motorola v360 ın tamiri ne kadar tutar bilen var mı??

Anadolu

6 Temmuz 2008; 19:16:44 

ben de 6070 kullandım ikinci hattım için. sonra sattım cihazı. çok yavaştı. e250 var 1. hattımda. ama ben 2630 öneririm sana. ben de 250'yi ikinci elde satıp 2630 ya da 1650 alacağım.

tolgaustun88

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 19:18:29 

sen de benim gibi 6070 kurbanısın galiba.. :D 2630 kullandın mı hiç peki 6070 deki yavaşlık onda da varmıydı? bunun cevabını alırsam yeter zaten gider alırım 2630 u...

Anadolu

6 Temmuz 2008; 21:45:09 

uzu süreli kullanmadım ama elime alıp kurcaladım biraz. belli zaten yavaş olmadığı. yani mesaj hızı menüleri falan daha iyi. e250 satılık var bu arada ikinci el sorunsuz sıfır batarya :)

Chev

6 Temmuz 2008; 21:59:02 

e250 i kesinlikle tavsiye etmiyorum kullanıp memnun kalanına rastlamadım daha..

...:::LiNkiN PaRk:::...
Prison Break,Lost,Heroes,Supernatural,Dexter,Chuck,Battlestar Galactica,Kyle XY,Rome,Terminator: The Sarah Connor Chronicles
manhack

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 22:58:13 

ne e250si yaw....bence berbat bi telefon.sorunlu baya.2630da sorun yaşamazsın...

HALF-LİFE 2 EPİSODE THREE
frt-_-ctn

6 Temmuz 2008; 23:47:11 

ben her şeye rağmen e250i derim en azından hafıza sorunu yok

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
AtillaHuN

6 Temmuz 2008; 23:51:49 

2630u da pek tafsiye etmem ama E250 ile kıyaslayınca tabiki al derim

Normal İmza
tolgaustun88

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 7:58:17 

peki max 200 ytl ye önerebileceğiniz en iyi telefon hangisi?? bu daha güzel bi soru oldu... :D

frt-_-ctn

7 Temmuz 2008; 11:22:37