Arkadaşlar 5 gün önce Inspiron 1520-008 aldım... Call of duty: modern warfare ı açıp oynamaya başladım fakat daha oynamaya başlayalı 15dk olmuştu ki ekran gitti seste takılmalar oldu ve 5sn sonra geri döndü sonra tekrar devam ettim, bu sefer yaklaşık bi 15 dk sonra yine aynısı oldu sonra tekrar görüntü geldi, bende bunun üzerine oyundan çıktım. Oyundan çıktıktan sonra "görüntü sağlayıcısı çalışmayı durdurdu fakat bir sorun oluşmadı" gibi bir hata verdi sağ altta... Çıldırmak üzereyim kardeşimde toshiba var hd2600 erkan kartlı 2gb ramli benim makinedeki gibi bir sorun hiç çıkartmıyo çatır çatır oynuyo... Bu sorunun çözümüyle ilgili bir kaç yerde driver ın güncellenmesi gerektiğini okudum... *Ekran kartı driverını (175.97) dell in sitesinden indirdim fakat bu driver güncel midir sorunlarımı çözer mi? *Ayrıca dell in sitesinden indirilen driver nasıl kuruluyor yardımcı olabilir misiniz? *Driver yüklemek bu sorunun çözümü müdür? *Bu sorunu yaşayan arkadaşlar illaki vardır bana driver yüklemede ve bu sorunun çözümünde adım adım yardımcı olurlarsa çok sevirim...
HP Pavilion DV5123 TOSHIBA P200D-120 DELL 1520-008
aynı sorun bndede oluodu cll of duty de ama sennki gb gitme yoq sdc bi iki saniyelik tıkanmalar ve bazende tamamen donmalar sonra bi sorunla karsılastı dyip kapatıodu kendni...bunlar bios a06 yken oluodu.biosu a08e geçirdm hçbi sorun kalmadı ayrıca ekran kartımıda güncelledim driveri sorn kalmadı
yukledım normalde 4.7 den asagı dusmeyen vısta puanını 6 ya dusurdu hemen kaldırayım dedım yemedı delı ettı benı... zar zor 175.80 e dondum su an vısta puanım 4.8 bence en ıyısı o
Ben vista puanına çok takılmıyorum... Ayrıca düşüş yok bende 4.7 hala + yaşadığım sorunları halletti yeter bana ama problem yaşarsam tekrar 175.80 yükleyebillirim