Arkadaşlar ekran kartım 58 derece.Fan hızıda %60 da .Ben fanı hızlandırıp sıcaklığı düşürdükten sonra overclock yapmak istiyroum.Fanın hızını artırmak için ve overclock için hangi programları önerirsiniz.Birde oc yapınca ekran kartı garanti kapsamı dışında kalıyor mu?Ve oc yapmak tehlikeli mi?
Arkadaşlar ekran kartım 58 derece.Fan hızıda %60 da .Ben fanı hızlandırıp sıcaklığı düşürdükten sonra overclock yapmak istiyroum.Fanın hızını artırmak için ve overclock için hangi programları önerirsiniz.Birde oc yapınca ekran kartı garanti kapsamı dışında kalıyor mu?Ve oc yapmak tehlikeli mi?
Yürü altın nesli, o tunç Oğuz’un! Adet küçük, zaman çabuk, yol uzun. Nur yolu izinden git, KILAVUZ’un! Fethine çık, doğru, güzel, sonsuzun! Necip Fazıl KISAKÜREK
Riva tunerle %80 çektim .Derce 54 de.Şimdi Ati toolla find maxları yapsammı yapmasammı diye düşünüyorum? Not:Gpu diode 54 Gpu:46 dereceymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan Çorum -- 6 Temmuz 2008; 17:38:07 >