Airties Hakkında Bir Problem... (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network

chags -> Airties Hakkında Bir Problem... (6 Temmuz 2008; 16:43:13)

Arkadaşlar Airties RT205 marka ve modelli kablosuz modem kullanıyorum.Evimde 2 PC var. Diğeri de Notebook. Gerekli tüm ayarların yapıldığından eminim fakat notebook pc'm ile ayarladığım kablosuz ağa eriştiğimde sinyal gücü çok zayıf diyor ve verimsiz internet kullanıyorum. Modem 2 adım ötemde. Ve arada bağlantım kopuyor.
Sizce nasıl bir çözüm üretilebilir ? Ya da ayarlarda atladığım bir nokta mı var ... İnce ayar olarak .

Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. Teşekkürler

Akhelmet -> Cevap: Airties Hakkında Bir Problem... (6 Temmuz 2008; 17:22:39)

modem firmware güncelmi
internetten son sürüm çekip yükle
telsiz telefon varsa modemden uzak tut . özellikle altlığını
kablosuz ayarlarından kanal kısmını 1 yap
bakalım değişecekmi

olmassa 444 0 239 ara yardımcı olurlar

x52x -> Cevap: Airties Hakkında Bir Problem... (6 Temmuz 2008; 18:12:37)

imkanın warsa bi de modemi yaklaştır da dene bence [sm=pirateinhat.gif]

SquAnDeR -> Cevap: Airties Hakkında Bir Problem... (6 Temmuz 2008; 18:15:53)

quote:

Orjinalden alıntı: chags

Arkadaşlar Airties RT205 marka ve modelli kablosuz modem kullanıyorum.Evimde 2 PC var. Diğeri de Notebook. Gerekli tüm ayarların yapıldığından eminim fakat notebook pc'm ile ayarladığım kablosuz ağa eriştiğimde sinyal gücü çok zayıf diyor ve verimsiz internet kullanıyorum. Modem 2 adım ötemde. Ve arada bağlantım kopuyor.
Sizce nasıl bir çözüm üretilebilir ? Ya da ayarlarda atladığım bir nokta mı var ... İnce ayar olarak .

Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. Teşekkürler

RT205 100-120m2 lik kapalı alanda duvarlar abartı kalın olmadığı sürece bağlantı sorunu yaşatmaz....
modemi ortlama bir yere konumlandırdıktan sonra sıkıntı devam ediyorsa modem veya notebook un wf si arızalıdır.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.09375