Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
casio ex f1 mi fuji s9500 mü?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> casio ex f1 mi fuji s9500 mü? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
M.POLAT

6 Temmuz 2008; 16:39:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben şu anda s9500 kullanıyorum ama yavaş olması ,titremesi beni üzüyor. ex f1 ise saniyede 60 kare çekiyor ve hd kayıt yapabiliyor. arada 3 mp fark ile fuji önde sanırım fujinin sensörüde daha büyük. kullanan varmı bu ex f1 i nasıl bir makina s9500 e değişilirmi?

bir daha south parkı okulda izlettirmeyeceğim...
Chryin

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 16:49:14 

Ben olsam S9500'de kalırdım.. S9500 gayet iyi bir makine.

Canon EOS 40D · Canon 50 mm f/1.8 II · Tamron 17-50mm f/2.8 SP AF XR Di-II LD Aspherical · KATA DC-445 Bag
tuğra_

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 18:47:11 

Titreşim önleyici olmaması s9500 için oldukça büyük bi handikap bana göre.. Bunu göz önünde bulundurarak düşün bence

Galatasaray,,
Türkçemiz Yok Olmasın
Zamzung f400 "Bang&Olufsen ICEPower", Nokia 6100
....
dSLR Pek Yakında...
Eski nik: charismAslan
Sakarya Üniversitesi - FEF - Türk Dili ve Edebiyatı..
odzi

6 Temmuz 2008; 19:04:57 

sadece titreşim önleyici için değiştireceksen yazık olur...

odZi a.k.a virAn
ardicli2000

6 Temmuz 2008; 19:25:38 

bu arada s9500 ile 9600 arasında ne fark var bir arabede alamyı düşündüm de bu modeli :D

Okullar başladı sık olmasa da aralılarla yazmaya devam edeceğim inşaallah.....
Ağlamak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayın...

http://img231.imageshack.us/img231/6088/pakistanamektup1vh3.jpg
10_ur

6 Temmuz 2008; 19:30:26 

zamanında bu soruyu kendi kendime sormuştum
ve örneklerle va yazılanlarla foto kalitesi olduğunu görmüştüm
birazcık araştırırsan bu forum da dahil olmak üzere kıyaslamları bulabilirsin...

PENTAX-K10D
PoWeRsHoT A540
ikarahal

7 Temmuz 2008; 16:17:01 

S9600 modeli S9500 modelinin iyilestirilmis hali. Sensor, objektif, islemci aynı. Sadece algoritmada bir islem yapılarak fotografların daha keskin cıkması saglanmıs ama yapılan test lerde oyle aman aman bir fark yok.
Birde s9500 de cok hızlı cevirmekten dolayı hasar goren mod secim tekerleginin mili duzeltilmis. Yine yazılanlara gore focus hızı iyilestirilmis ve flash mesafesi uzatılmıs. Birde lcd buyutulmus ama sonradan koyulmus gibi sırıtmıs. S9500 de yerine tam oturan lcd s9600 de tasma yapıyor resmen.

Titresim olayı ise cok abartılan konu. 28-300 mm bir objektif var ve 300 mm de elde cekmek zaten hata.
Titresim onleyici ancak ve ancak 2 bilemedin 3 stop kazanc saglar. Ondan sonra yine bir faydası olmaz.
En ideali makinayı sabitleyerek cekmektir. IS ten mucizeler beklemeyin.

Fotograf makinası ile fotograf cekilir. Video cekmek iyi bir sey degildir. Sensoru uzun vadede yıpratırsınız. Videosu iyi yada seri cekimi fazla diye bir makina alınmaz. Fotograf kalitesine ve ozelliklerine bakmak gerekir.

S9500 sınıfında iyi bir makinadır. D-SLR ye gecmeden once tam kontrollu olusu, genis ozellikleri bakımından bayagı ogretici makinadır. Yani sadece titresim onleyici gibi basit kavramları gozonune alarak karar vermeyin derim. Bazı teknik ve tutus sekilleri ile kendinizde 1-2 stop kazanabilirsiniz. Ayrıca makinada buyuk ve agır govdesiyle bu konuda avantajda saglıyor.

Mp olayına hic bakmayın zaten. Bildiginiz gibi mp fotograf kalitesiyle hicbir ilgisi yoktur. Sadece fotografın buyuklugu baskı boyunun artmasıdır. Onemli olan sensorde ideal sayıda pixel olmasıdır. Buyuk sensor olupta cok daha fazla mp iceriyorsa yine bir anlamı kalmaz.

Eger ogrenmek ve genel amaclı kullanım ise s9500 turevi makinalar cok iyidir. Bunun devamı kacınılmaz D-SLR makinalardır. Kucuk sensorle ve sabit objektifle fotografcılık bir yere kadar oluyor cunku. İsin detayını ogrendikce ilk fırsatta D-SLR ye geciyor insan.

SPEAKER BOSE 701***AMFI PİONEER A-757***PIKAP DUAL1215***EQUALIZER PIONEER GR-777***TAPE DECK TEAC V-5010***CD SONY CDP-991***TUNER SONY ST-SE 300***TV SONY FX-66E***DVD PHILIPS 630 DIVX***DIJITAL PHOTO PENTAX K10D***HP PAVILION DV6640ET
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> casio ex f1 mi fuji s9500 mü? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Grand Theft Auto 4 video
Amerikan rüyasını yaşamak hiç bu kadar kanlı olmamıştı.
Lg SuperMulti Dvd Yazıcı
Bu videomuzda SecurDisc teknolojisini ve bu teknolojiyi kullanan Lg dvd yazıcıyı inceliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar