2 ay sonra telefon alacağım.ama hangisi karar veremedim benim için kamera ve ses önemli bir de telefonun çabuk arızalanmaması.yardımcı olursanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eragon91 -- 6 Temmuz 2008; 16:30:59 >
2 ay sonra telefon alacağım.ama hangisi karar veremedim benim için kamera ve ses önemli bir de telefonun çabuk arızalanmaması.yardımcı olursanız sevinirim
kamera xenon flaşh ve kullanabilirlik n 82 derim
bunların haricinde kalan şeyler içinde ben N95 8GB derim
Eğer tuş takımı sizin için problem teşkil etmeyecekse Nokia N82'yi öneririm. Telefona özellikle siyah rengin yakıştığını düşünüyorum.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
önerileriniz için teşekkürler tuş takımı benim iiçin önemli değil fotoğraf kalitesini gördüm forumda gerçekten inanılmaz ama kafama bir soru takıldı video çekildiği zaman gece veya gündüz ışık vermiyor mu flaşı açık değil mi? birde sesi nasıl n73 kadar ses verebiliyormu yoksa daha damı fazla? siyah rengi türkiyede varmı ve nerelerde bulabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eragon91 -- 6 Temmuz 2008; 22:51:30 >
Onu karşılıksız seven kalbimdi.. Kötü özelliklerini bile görmezden gelen gözlerimdi.. Kalp kırıcı sözlerini duymayan kulaklarımdı.. Onu sevdiğimi söyleyen dilimdi.. Sadece onu düşünen aklımdı..
Bende ayni soruyu kendime soruyordum. İyi oldu bu başlık. Ben şekil fotoğraf açısından hiç ilgilenmiyorum. Benim için performansı 1. sırada. Yani işlemci, ram vs. wi-fi ve GPS performansları nasıl? Anladığım kadarıyla N95 8Gb'ta çift işlemci (veya çift çekirdek) var ve grafi