Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Türk Telekom ile başım dertte

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Türk Telekom ile başım dertte Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
livenburn

6 Temmuz 2008; 16:02:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Geçen yıl Kütahya da üniversitede kirada oturduğum eve ADSL bağlattım ve yıl sonunda bu hattın butun borçlarını ve hattı İzmirden kapattım. Daha doğrusu kapattıgımı sanmışım. Cok dikkatli TT veznedarı benim borçlarımı kapatıp hattı kapatmamış. 2gün önce yeni evime net bağlatmak için başvurdugumda Benim üzerime kayıtlı bi hattın icrada oldugunu ögrendim.300 ytl ile bu konuda bi hak iddaa edebilirmiyim? Mağdur durumdayım.

lubuoguz

6 Temmuz 2008; 16:04:04 

Bie avukatla bu konuyu kanuşman gerekir.

TELOKOMU HİZMET VERMEYE ÇAĞIRIYORUM,SÖMÜRMEYE DEĞİL
livenburn

6 Temmuz 2008; 16:07:18 

Avukatla konusmadım ama TT'den yetkili birisiyle konustum ve dekontlarım olmadıgından dolayı magdur olacagımı söyledi.

aslında o tarihte o ewden ayrıldım ve o tarihten sonra ewdeki hattan hiçbirşekilde yararlanılmadı.
Bunu kanıtlayabilirmiyim, ya da TT magdur aboneleri ile bu kadar ugrasır mı?

lubuoguz

6 Temmuz 2008; 21:13:50 

adsl kota bilgileri telekomdan kaydediliyor ya onlardan o tarihlerde kunnamadigini kanıtlayabilirsin.

TELOKOMU HİZMET VERMEYE ÇAĞIRIYORUM,SÖMÜRMEYE DEĞİL
black_sea_28

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 21:40:52 

Mahkeme kararına rağmen Tüketiciden sabit ücret adı altında soygun yapan Türktelekom, sizden de bu ücreti söke söke alır.

Q Klavye ile Yazı Yazmak İşkencedir, F Klavye'nin Harikalarını Keşfetmek için Tıklayın

Batuist

6 Temmuz 2008; 21:53:12 

quote:

Orjinalden alıntı: black_sea_28

Mahkeme kararına rağmen Tüketiciden sabit ücret adı altında soygun yapan Türktelekom, sizden de bu ücreti söke söke alır.

+100000000000000

livenburn

8 Temmuz 2008; 18:49:43 

aramızda avukat ya da bu konu hahhında yol göstericek arkadaslardan yardım bekliyorumm

ottocu

8 Temmuz 2008; 20:33:08 

ödeyip kurtulman daha kolay bence burası türkiye mahkeme en az 1 sene sürer.

ayrıca adsl sözleşmesinde mutllaka telekomu haklı çıkartan bir madde mevcuttur.

Kılıçla herşeyi yaparsın ama üstüne oturamazsın
NAPOLYON
hasanmustafa06

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2008; 23:25:07 

telekom o parayı alır malesef :(
ama sende dava aç ve görewli görewini
yapmadiği için zararın tazmini hakkında.
ama burası turkiye güçlü kazanır

McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 0:02:33 

peki dostum izmirden kapattigini söylüyorsun=? elinde hic makbuz filan yokmu? bi belge olmasi lazim.
eger attiysan biraz zor kanitlarsin. yanı sonucta adamlar hakli görünüyor sen nekadarda hakli olsanda

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
SimoneKSK

9 Temmuz 2008; 0:05:48 

walla arkadaşım simdi onu yap bunu yap desek bi sonuc alamayacaksın.bi de benım anlayamadıgım adsl iptali icin bi dilekce gibi birsey doldurman gerekmiyor mu.eger doldurduysan bunun bir nushasını da sana vermiş olmaları lazım.elinde bu tip belgeler olmadıgı surece uzgunum ama o 300 ytl yi odemek zorundasın.senin davan ile ilgilenen avukatın telefonunu alıp bi gorus en azından faizlerini odeme durumunu anlat yardımcı olacaktır.

Eski Nick: simonee
AMD ATHLON 64 3000+ VENICE(939)@1800MHZ\EPOX 9NPA3J\MSI NX6600 DIAMOND EDITION@400/800\AOPEN H600B-28\KINGSTON 512 400 CL2.5@400 MHZ\320 GB SEGATE SATA\LG Flatron ez t30sh\AIRTIES RT101 MODEM\PHILIPS SBC HP800 KULAKLIK\
velideli

9 Temmuz 2008; 10:52:44 

kardeş hemen gidip telekazığa yolunma iyice araştır mücadeleni et para kolay kazanılmıyor haksız yere bir kuruşunu verme

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
livenburn

13 Temmuz 2008; 17:12:14 

verdiğiniz fikirler için cok teşekkür ederim arkadaslar sanırım en mantıklısı benim dosyaya bakan avukattan yardım istemek olcak (faiz konusunda tabi ki)
salakça işler yapan tt çalışanlarına

DiabloXT

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 4:29:14 

Arkadaş senin de suçun var biraz,çünkü ADSL kapattığında sana kapatıldığına dair bi kağıt v.s veriyorlar,sen bunu almadığın için veznedar ile görüşmeliydin durumu.Sadece makbuzu alıp çıkmakla zaten olmaz...

Sonuçta asıl suçlu sen değilsin,ama yine de o parayı ödersin gibi geliyor bana...

AMD Athlon 64 X2 4000+ | MSI K9A2CF 790X | Asus 256MB X550 | Emanet Elixir 512MB DDRII 667 :)
Tagan 2ForceII 800W | Seagate 500GB | NzXT Guardian Kasa | LG F700B | A4Tech X750BF | Ha bi de 1.44" Disket :)

CS 1.6 Fun-Pro Serverimiz : 212.68.45.17
CS 1.6 GunGame-ZoMbie-DeathMatch Serverimiz : 212.68.45.77
CS 1.6 DHKT Klan Maç Serverimiz : 212.68.45.78
DHKT | DiabloXT

bodrumlu2

14 Temmuz 2008; 11:45:07 

Veznedara kapatma talimatı verdiğinizi ispat edemezseniz yapacağınız bişey olmaz diye düşünüyorum..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
::problemchild::

14 Temmuz 2008; 11:49:12 

bası dertte olmayan mı var TT yle

..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
McCarty

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 13:06:00 

quote:

Orjinalden alıntı: livenburn

verdiğiniz fikirler için cok teşekkür ederim arkadaslar sanırım en mantıklısı benim dosyaya bakan avukattan yardım istemek olcak (faiz konusunda tabi ki)
salakça işler yapan tt çalışanlarına

walla arkadasim ben sana bu konuda katilmiyorum. bence sen adsl hattini kapatmadin sen kapattigini saniyorsun?
belge var mi diyoruz ? ortada belge fiş makbuz dilekçe hicbişey yok?
nasil kapatma işlemi bu anlamadim? bende 18 ay önce internetimi kapattim gittim bi form doldurdum ve imzalayip bana geri verdiler. sonrada sorunsuz kapandı.

şuç ttnet çalışanlarda olabilir fakat en büyük şuç sende bence

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
livenburn