Arkadaşlar yurtdışından babam telefon gönderdi. Turkcelle kaydettircektık sıstemınde arıza varmıs. Bu telefonu avea üstüne kaydettirmek istiyoruz. Geçenlerde yetkili kişileri aradık avea dan "eğer avea ya kaydederseniz sadece avea liları arayabilirsiniz ve onlarla konuşabilirsiniz" diye bir açıklama aldık. Böyle bir şey olurmu veya varmıdır ?
Bu kısmen de olsa doğrudur. Avea’nın bu şekilde kayıt yaptıklarını duyduk keza sadece bizim operatörlerimiz ile görüşebilirsiniz mevzusu yanlış bilgilendirme olmuş. Cihazı sadece bir sim kart ile kullanabilecek olmanız doğrudur.
Hocam yani sadece AVEA hattını kullanabileceğiz öyle değil mi ?
Şereftir seni sevmek Senle ağlayıp gülmek Galatasaray Sevgisi Sürecek sonsuza dek Yetmiyor ki statlar Kalbimiz senle çarpar Layıksın bu sevgiyeŞANLI GALATASARAY
6 ay boyunca aveadan başka hat takarsan telefon kitlenir onu biliyorum. ama başka operatörü arayamadığını bilmiyordum. biz turkcellden kaydettirdik birkaç tane öyle bir sorunla karşılaşmadık. ama aveayı bilemem...
6 ay boyunca aveadan başka hat takarsan telefon kitlenir onu biliyorum. ama başka operatörü arayamadığını bilmiyordum. biz turkcellden kaydettirdik birkaç tane öyle bir sorunla karşılaşmadık. ama aveayı bilemem...
Bundan önce bi kaç telefonuda turkcell üzerinden kaydettirmiştik ve hiç böyle bir sorunla karşılasmadık. Mecburiyetten avea üzerine geçircemde böyle olursa türkcellin sisteminin düzelmesini beklerim Aveadan duyunca şoke oldum zaten
Bundan önce bi kaç telefonuda turkcell üzerinden kaydettirmiştik ve hiç böyle bir sorunla karşılasmadık. Mecburiyetten avea üzerine geçircemde böyle olursa türkcellin sisteminin düzelmesini beklerim Aveadan duyunca şoke oldum zaten
öyle birşeyin olacağını zannetmem avea kaydedersen telde sadece avea hatlarda çalışır tahminen diğer hatları neden arayamayasın ki saçmalık bu bence yanlış bilgi vermişlerdir sana
Eger bu yıl icinde yurtdısından turkiyeye girmis herhangi birinin pasaportu varsa yada bulabilirsen telefonunu hic bi ucret odemeden kaydettirebilirsin. Bunun icinde herhangi bir operatore basvurabilirsin. Hepsinde yapabilirsin hic bi farkı yok. Sadece herhangi bi operatorun sim kartı olsun yeter.
Aynı seyi cunku ben gecen sene yaptım. Kız arkadasım yurtdısından tel. gonderdi. Benim kendi pasaportum vardı gecen sene yurtdısından girisi yapmıstım. Gittim avea ya kaydettirdim. ondan sonrada diger hatları kullanmaya basladım. hic bi sorun olmadı istedigim hattı kullanabilirim.
Yanlız sana gerekli olan sadece ve sadece yurtdısından turkiyeye bu sene icinde giris yapmıs olan birinin pasaportu. Baska turlu kayıt yaptıramassın....
Eger bu yıl icinde yurtdısından turkiyeye girmis herhangi birinin pasaportu varsa yada bulabilirsen telefonunu hic bi ucret odemeden kaydettirebilirsin. Bunun icinde herhangi bir operatore basvurabilirsin. Hepsinde yapabilirsin hic bi farkı yok. Sadece herhangi bi operatorun sim kartı olsun yeter.
Aynı seyi cunku ben gecen sene yaptım. Kız arkadasım yurtdısından tel. gonderdi. Benim kendi pasaportum vardı gecen sene yurtdısından girisi yapmıstım. Gittim avea ya kaydettirdim. ondan sonrada diger hatları kullanmaya basladım. hic bi sorun olmadı istedigim hattı kullanabilirim.
Yanlız sana gerekli olan sadece ve sadece yurtdısından turkiyeye bu sene icinde giris yapmıs olan birinin pasaportu. Baska turlu kayıt yaptıramassın....
Saolasın istediğim cevap buydu Kaydedılcek pasaport var ıstedıgın kadar Yanlız ücret alıyorlar diye biliyorum cunku bundan oncekı telefonları kayıt yaptırırken HATTAN 5 YTL cik düşmüşlerdi. Saol yinede istediğim cevap buydu