Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Yurtdışından gelen telefonu kaydettirmek?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Yurtdışından gelen telefonu kaydettirmek? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ITheHeavenI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Temmuz 2008; 16:02:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar yurtdışından babam telefon gönderdi. Turkcelle kaydettircektık sıstemınde arıza varmıs. Bu telefonu avea üstüne kaydettirmek istiyoruz. Geçenlerde yetkili kişileri aradık avea dan "eğer avea ya kaydederseniz sadece avea liları arayabilirsiniz ve onlarla konuşabilirsiniz" diye bir açıklama aldık. Böyle bir şey olurmu veya varmıdır ?

Şereftir seni sevmek Senle ağlayıp gülmek
Galatasaray Sevgisi Sürecek sonsuza dek
Yetmiyor ki statlar Kalbimiz senle çarpar
Layıksın bu sevgiyeŞANLI GALATASARAY
Ömer

6 Temmuz 2008; 16:17:11 

Bu kısmen de olsa doğrudur. Avea’nın bu şekilde kayıt yaptıklarını duyduk keza sadece bizim operatörlerimiz ile görüşebilirsiniz mevzusu yanlış bilgilendirme olmuş. Cihazı sadece bir sim kart ile kullanabilecek olmanız doğrudur.

Her kalp bir büyük dünya
Ve bir kalp kırıldığında
Hayata dair ne varsa üzerinde
O dünyanın, başlar yok olmaya...
Kül'dür herkesin payına kalan...
عمروه
Kurumuş deniz kabuklarını alıp canlansınlar diye denize atıyorsun, yaptığın bu sadece...
ITheHeavenI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Temmuz 2008; 16:28:40 

Hocam yani sadece AVEA hattını kullanabileceğiz öyle değil mi ?

Ömer

6 Temmuz 2008; 16:31:38 

Yararlı olabilir;

http://imei.tk.gov.tr/node/13

Her kalp bir büyük dünya
Ve bir kalp kırıldığında
Hayata dair ne varsa üzerinde
O dünyanın, başlar yok olmaya...
Kül'dür herkesin payına kalan...
عمروه
Kurumuş deniz kabuklarını alıp canlansınlar diye denize atıyorsun, yaptığın bu sadece...
ITheHeavenI

6 Temmuz 2008; 16:37:43 

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Yararlı olabilir;

http://imei.tk.gov.tr/node/13

Hocam bunu biliyordum zaten Benim sorunum hat ile ilgili

AtillaHuN

6 Temmuz 2008; 16:43:57 

6 ay boyunca aveadan başka hat takarsan telefon kitlenir onu biliyorum.
ama başka operatörü arayamadığını bilmiyordum.
biz turkcellden kaydettirdik birkaç tane öyle bir sorunla karşılaşmadık. ama aveayı bilemem...

Normal İmza
ITheHeavenI

6 Temmuz 2008; 16:52:26 

quote:

Orjinalden alıntı: AtillaHuN

biz turkcellden kaydettirdik birkaç tane öyle bir sorunla karşılaşmadık. ama aveayı bilemem...

Bundan önce bi kaç telefonuda turkcell üzerinden kaydettirmiştik ve hiç böyle bir sorunla karşılasmadık. Mecburiyetten avea üzerine geçircemde böyle olursa türkcellin sisteminin düzelmesini beklerim Aveadan duyunca şoke oldum zaten

hepsi1lesme16

6 Temmuz 2008; 22:56:43 

quote:

Orjinalden alıntı: ITheHeavenI

quote:

Orjinalden alıntı: AtillaHuN

Bundan önce bi kaç telefonuda turkcell üzerinden kaydettirmiştik ve hiç böyle bir sorunla karşılasmadık. Mecburiyetten avea üzerine geçircemde böyle olursa türkcellin sisteminin düzelmesini beklerim Aveadan duyunca şoke oldum zaten

öyle birşeyin olacağını zannetmem avea kaydedersen telde sadece avea hatlarda çalışır tahminen diğer hatları neden arayamayasın ki saçmalık bu bence yanlış bilgi vermişlerdir sana

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
themanyax

7 Temmuz 2008; 14:56:57 

Yanlıs...

Eger bu yıl icinde yurtdısından turkiyeye girmis herhangi birinin pasaportu varsa yada bulabilirsen telefonunu hic bi ucret odemeden kaydettirebilirsin. Bunun icinde herhangi bir operatore basvurabilirsin. Hepsinde yapabilirsin hic bi farkı yok. Sadece herhangi bi operatorun sim kartı olsun yeter.

Aynı seyi cunku ben gecen sene yaptım. Kız arkadasım yurtdısından tel. gonderdi. Benim kendi pasaportum vardı gecen sene yurtdısından girisi yapmıstım. Gittim avea ya kaydettirdim. ondan sonrada diger hatları kullanmaya basladım. hic bi sorun olmadı istedigim hattı kullanabilirim.

Yanlız sana gerekli olan sadece ve sadece yurtdısından turkiyeye bu sene icinde giris yapmıs olan birinin pasaportu. Baska turlu kayıt yaptıramassın....

I am wise.
Others are otherwise.
ITheHeavenI

8 Temmuz 2008; 10:40:04 

quote:

Orjinalden alıntı: themanyax

Yanlıs...

Eger bu yıl icinde yurtdısından turkiyeye girmis herhangi birinin pasaportu varsa yada bulabilirsen telefonunu hic bi ucret odemeden kaydettirebilirsin. Bunun icinde herhangi bir operatore basvurabilirsin. Hepsinde yapabilirsin hic bi farkı yok. Sadece herhangi bi operatorun sim kartı olsun yeter.

Aynı seyi cunku ben gecen sene yaptım. Kız arkadasım yurtdısından tel. gonderdi. Benim kendi pasaportum vardı gecen sene yurtdısından girisi yapmıstım. Gittim avea ya kaydettirdim. ondan sonrada diger hatları kullanmaya basladım. hic bi sorun olmadı istedigim hattı kullanabilirim.

Yanlız sana gerekli olan sadece ve sadece yurtdısından turkiyeye bu sene icinde giris yapmıs olan birinin pasaportu. Baska turlu kayıt yaptıramassın....

Saolasın istediğim cevap buydu Kaydedılcek pasaport var ıstedıgın kadar Yanlız ücret alıyorlar diye biliyorum cunku bundan oncekı telefonları kayıt yaptırırken HATTAN 5 YTL cik düşmüşlerdi. Saol yinede istediğim cevap buydu

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Yurtdışından gelen telefonu kaydettirmek? Sayfa: [1]
Buraya git: