|
senceryan -> Cevap: Z-5500 Decoder Yine bozuldu (14 Temmuz 2008; 13:21:08)
|
selam bende 2007mayıs ayında Vatan bilgisayar dan aldığım Z5500 ile ilgili geçtiğimiz ekim ayına kadar sabrettikten sonra dayanamayıp; Vatan bilgisayar teknik servise teslim etmiştim ama satıcımız; sattığı cihazı hangi distrübütör aldığının bile farkın da değilmiş ki önce Hızlı Sistem'e, sonra da Logosoft a göndermişler -arada sırada cihazı ilk açtığım da "tepkisizlik" üstüne kendini kapatması sorunu vardı, bir gün de kabloları düzenleyeyim derken, artık alet açılmaz oldu- Logosoft, teknik servis dekoderi tamir edip günderdi, ilk birkaç gün iyiydi sonra sorunlar tekrar başladı bu sefer kargo parasını cebimden ödeyip, telefonla konuşup, hemen yenisi ile değiştiririz sözü üzerine, ben kendim Logosoft a gönderdim, cihaz 1-2 hafta içinde geri geldi sözde değiştirilmiş ama tamir edildiği belli olan cihazımı aldım, kurulumu yaptım ve o ne!!! cihaz çalışmıyor!!!!! [8|] tekrar telefonlar telefonlar, karşı taraf ödemeli kargo ile gönderdim, sizin için yeni gelecek parti den "yepyeni" bir ürün göndereceğiz dediler gerçekten de üst kutusu bile açılmamış (anladığım kadarı ile bizim gördüğümüz karton kutunun bir üst karton kutusu daha varmış) paketi gönderdiler ama arada sırada (çok sık olmasa da) dekoderim kendini kitliyor ve üstüne kapatıyor [sm=s20.gif] kullandığım P5W dh deluxe'ün anakartımın onboard ses kartından gelen sinyallerle alakalı olduğunu tahmin ediyorum ama, deneme imkanım olmadı; tekrar Logosoft u arayıp tekrar (sanırım iki aya yakın bir ayrılıkla) aynı derdimi anlatıp çözüm aramak benim için yorucu olur (İstanbul da yaşıyor olsam belki şansımı denerim) ileri de bilgisayarım ile kullanmaktansa salon da PS3 ya da iyi bir sisteme dahil edip kullanmak isterim ama herşeye rağmen servis elinden geldiğince yardımcı olmak için herşeyi yaptı, (yiğidi öldür ama hakkını yeme) tabii ki çöpe atmak gibi bir mevzu hiç olmaz, insanlar o kadar kolay para kazanmıyor, mutlaka bir çözüm yolu sunacaklardır; çözüm üretmek için para isteyecek bir durum olmaması gerekir; daha önce yaşadığınız sorun söz de bir çözüm üretmişler ama hala devam ediyor. ama kiminle telefon da konuşursanız ne tür çözüm üretirlerse herşeyi bir kağıda yazın, ben bu hataya düştüm çünkü,
|
|
|
|