Selam arkadaşlar, geçenlerde elime şöyle bir şey geçti.
Harici antenli. Şimdi, bağlandığım kablosuz bir ağ var ve genelde 1 veya 2 diş çekiyor ve sık sık kopmalar yaşanıyor. Mesafe artırımı ve kopmaları önlemek için ne önerirsiniz? 7 DB anten düşündüm ama o usb den daha fazla güç çeker mi?
Aslında bu tür bir anteni siz de kendi imkânlarınız dâhilinde yapabilirsiniz. Keza işe yarayacaktır müsterih olun.
Daha fazla güç derken?
Merhaba Ömer bey,
Bu cihazın kullanım klavuzunda açık alanda 400, kapalı alanda 100 metre yazıyor. Benim amacım bu cihazın kapsama alanını genişletmek. Daha yüksek güçlü bir anten, daha fazla enerjiye ihtiyaç duymaz mı?
bende suan airties wus-300 adapter war ancak 125 Mbps olmasına ragmen gördügü 3 -4 tane wirelessa baglanamıyor şimdi de 300 Mbps almayı düşünüyorum wus-300 acık alanda 400 m kapalı alanda 100 m çekiyo normalde
bende suan airties wus-300 adapter war ancak 125 Mbps olmasına ragmen gördügü 3 -4 tane wirelessa baglanamıyor şimdi de 300 Mbps almayı düşünüyorum wus-300 acık alanda 400 m kapalı alanda 100 m çekiyo normalde
300Mbps cihaz alman (yani N serisi) sana bir yarar sağlamaz.... eğer modemin G serisi ise...
bu alet netstumbler programıyla çalışıyor mu denedin mi hiç? daha önce usb wireless adapter kullandıysan bunla onun farkı nasıl sinyal seviyelerinde? çipseti ne?
El yapımı anten istersen forumda konular var linklerini vereyim hemmen....
cantenna ve yagi-uda modellerinden yaptım kullanıyorum. hepsi süper çalışıyor... uğraşacak zamanım yok diyorsan.. El yapımı wireless anten hazır bir göz at derim....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_kosif -- 12 Temmuz 2008; 3:18:21 >